fbpx

Möt nya året med nytt kvalitets löshår från Pozehair

(I samarbete med Pozehair)

Nytt år med nya vision och tider. Då kan det även vara kul att förändra utseendet till nåt nytt och fräscht. INGET kan förändra en kvinna så mycket som en ny frisyr eller ny hårfärg. På vintern blir ofta håret risigt och kvaliteten dras ner av alla otaliga hårprodukter. Då är ett löshår den absolut bästa lösningen. Den nya tidens lyxiga löshår ser ut precis som det riktiga håret om de placeras på rätt vis. Det finns dock väldigt många löshårsaktörer med dålig kvalitet på sina produkter. Så det gäller att välja ett företag som har valt ut det bästa håret för att det ska se så naturligt ut som möjligt.

Pozehair är experter på allt inom löshår. På deras hemsida finns det kvalitetsguide, fakta om löshår och komplett löshårsguide. Pozehair har även massa stylingprodukter för att sköta löshår som borstar, schampoo och special inpackning.

Intressant löshårsfakta

Historien med löshår började tidigt i Indien där håret på unga kvinnor och män rakades av utanför templen och offrades till guden Vishnu i hopp om god Karma. Denna tradition har fortsatt och templen har utvecklat ett system som gör att de kan få in ca 5 ton hår dagligen bara i Indien. Benämningen Indiskt hår omfattar även grannländer där populationen har likvärdig hårkvalitet som Indierna. Templets vinst vid försäljning av håret går till att försörja templets föräldralösa barn med mat, utbildning med mera. Unga kvinnor i Indien har som tradition att offra håret den dagen de gifter sig och de har fram till dess aldrig klippt eller färgat sitt hår. Detta är så kallat ”Tempel hår” som ofta håller en väldigt hög kvalité.

Det är dock asiatiskt hår som är det som används mest i världen just nu. Ungdomar i Asien kommer och säljer sitt hår för att få in pengar. Tyvärr har det blivit en så stor massproduktion i Asien att hårkvaliteten många gånger är horribel. Riktigt dåliga löshår förstörs inom bara en månad.

Därför är det viktigt att hitta företag som säljer högsta kvalitet av löshår. Pozehair använder bara väl utvalt hår vilket ger ett hållbart vackert resultat.

Möt detta nya år med helt nytt hår :)

LOVE M

Få de senaste trenderna och nyheterna först! Prenumerera på vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Följ inredningsvis

Om Inredningsvis

Inredningsvis är Sveriges populäraste sajt om inredning och lifestyle, med tusentals läsare varje månad. Maria Ljungström har grundat Inredningsvis och hon har ett sant öga för hur man kan få ett hem att se lyxigt och personligt ut.

Kontakt

Dekor & Design

Senaste inläggen

casino utan svensk licens med snabba uttag

@2022 – All Right Reserved. Inredningsvis