fbpx

Mosaik kakel inspiration – vitt V.s rosa

(Innehåller Hemtex Jotex Ellos länkar)

Det har varit på tok för lite kakel inspiration här på Inredningsvis och då framför allt mosaik kakel. Dags att ändra på detta och vi avslutar därför denna veckan med läcker mosaik kakel till badrummet.

LÄS MER: NÄRA HALVA PRISET PÅ INREDNING

Jag har valt vitt Vs rosa då jag bara ÄLSKAR rosa….I just cant get enough of that pink…..Hur är det med er snyggingar funkar rosa mosaik väggar eller ska det va plain white som vanligt ??

Mosaik kakel inspiration

mosaik kakel

KÖPTIPS: Fina detaljer till ert badrum hittar ni HÄR

Så här urläckert kan rosa mosaik kakel i badrummet bli :)

mosaik kakel badrum

Om man väljer vitt mosaik kakel i badrummet så kan jag rekommendera typen med lätt elfenbensskimmer i för det ger den där lyxiga eftertraktade SPA-känslan vi alla vill ha.

mosaik kakel vitt

Vågat eller white det är veckans fråga när det kommer till vackra mosaik väggar

Kaklet ovan kommer från Kakelgallerian.se som har bra priser på mosaik.

kakel mosaik inspiration

Att bygga in lite mosaik kakel bakom små hyllor ger en läcker detaljkänsla och då kan även mosaik kaklet färgvarieras i lagom dos

KÖPTIPS: Ursnygga textilier till badrummet finns HÄR

mosaik kakel rosa

LÄS MER: 6 badrum stilar som ger gästerna våta drömmar

Själv tycker jag det rosa mosaik kaklet är så döläckert jag ramlar av bloggstolen. Jag tror att vi Svenskar borde börja med mer färg på väggarna så även i badrumme Våga ta fram vår inre färgdröm och skita i vad grannen ska tycka. Just mosaik kakel finns i så otaliga varianter, nyanser och prisklasser. Det återstår bara det behagliga lyxproblemet att välja rätt mosaik på väggarna.

Gå efter känslan säger jag det gör jag med allt och det brukar oftast bli kanon i slutändan. Vad tycker då mannen därhemma om att kissa med rosa mosaikkakel rakt i synen  ? hmmmm svår fråga. Men är han säker i sin manlighet kan han säkert låta frugan få igen rosa mosaik väggar åtminstone i ett av badrummen :)

Rosa färg enligt Feng shui ( som jag tror på :) förknippas med känslighet, lugn,samverkan, harmini harmoni, avslappning och ett gott humör. Den anses bota en del sjukdomar, men rekommenderas inte personer med temperament.

Rosa kan användas i mängder i sovrummet för att skapa en romantisk atmosfär men den skall undvikas på företag eftersom den anses sänka dynamismen.

Rosa är också direkt kopplat till hjärtchakrat och fungerar det dåligt blir man lätt deprimerad och har svårt att hitta glädje i livet. Det kan finnas mycket förträngd gråt och sorg här, detta kan leda till sjukdomar som astma, allergier, lungproblem, cirkulationsproblem.

Obalans i hjärtchakrat kan även visa sig som avundsjuka, hysteri och självmedlidande. Om vi inte har kärlek inom oss kommer vi att känna ångest och ilska, utan kärlek blir man lätt rädd för livet.

Long live Pink och ha en härlig helg :)

LOVE M

REA FYND Shoppen

Homeroom
1 076 SEK1 195 SEK
Homeroom
5 099 SEK5 999 SEK -15%
Homeroom
1 439 SEK1 799 SEK
Homeroom
4 499 SEK5 999 SEK -25%
Newport
4 700 SEK
Ellos
1 199 SEK1 499 SEK -20%
Soffadirekt
5995 SEK10 575 SEK
Soffadirekt
3995 SEK4995 SEK
Soffadirekt
8995 SEK11995 SEK
Soffadirekt
10495 SEK15995 SEK
Soffadirekt
10495 SEK15995 SEK

 

Få de senaste trenderna och nyheterna först! Prenumerera på vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Följ inredningsvis

Om Inredningsvis

Inredningsvis är Sveriges populäraste sajt om inredning och lifestyle, med tusentals läsare varje månad. Maria Ljungström har grundat Inredningsvis och hon har ett sant öga för hur man kan få ett hem att se lyxigt och personligt ut.

Kontakt

Dekor & Design

Senaste inläggen

COSORI AIRFRYER

@2022 – All Right Reserved. Inredningsvis