fbpx

Modetips sommar – Badkläder för allas smak (och bak)

(I samarbete med Esprit)

Det där med badkläder är en viktig del av garderoben för varje kvinna. Det kan också vara ett ångestmoment för många om man inte känner sig nöjd med sin kropp. Visst girlpower och alla that men ibland är man inte mer än människa och vara exponerad framför hundra ögon nästan naken kan bli to much. Vi är alla så olika när det kommer till att bada där vissa är helt befriade och solar topless, medan andra gömmer sig i skuggan klädda i svart.

Som tur är finns det massor av ursnygga badkläder numer, där alla absolut kan hitta något som passar. Att få på sig en snygg bikini som sitter som smäck ger genast bättre självkänsla på beachen oavsett kroppstyp.

Här tipsar jag om badkläder för olika folk med olika stil, smak och såklart….bak:)

Badkläder

Den mönster vågade!

Mönstrade baddräkter är hetare än hetast denna sommaren. Passar perfekt för alla ladys som inte är soldyrkare, utan mer gillar att ligga i solstolen i halvskugga och zippa martinis (samt spana heta badhunkar i smyg bakom solbrillsen:)

Den rätta randiga!

Randigt är nog alltid trendrätt och passar lika bra i den Svenska skärgården som på Franska rivieran.

Retro babe!

Retro bikinis och baddräkter är så härliga tycker jag. Tänk hög midja matchat med stora solglajor alá beachen San Trope´z på det glammiga 70-talet.

 

Den klassiska och sportiga!

Den sportiga stilen är jag i ett nötskal just nu då jag kör en sportig baddräkt när jag simmar. Jag gillar personligen baddräkt bäst, inte för jag vill dölja mig utan för den är skönast att simma i. Bikinis glider runt och ibland ramlar pattarna ut inför allmän beskådan haha.

Den fräcka färgstarka!

Till sist tipsar jag om de färgstarka badkläder som är så inne just nu. Passar perfekt med en enfärgad tunika över och solbrända ben med glanslotion. Speciellt gula badkläder är trendigt denna sommaren och de ovan är från Gina Tricot.


 

Det vimlar av fräcka badkläder i butikerna just nu och jag såg en grymt snygg gul bikini på Gina Tricot häromdagen. Även Åhlens kan jag tipsa om då de just nu har stor REA på det mesta ute i butik. Vem sa btw att baddräkter behöver vara tantiga och tråkiga? Se bara på alla baddräkter från Esprit ovan som är jättesnygga. Esprit är även ett av mina favomärken, då de både har grymt bra kvalitet på kläder samt bra pris. Esprits nya sommarkollektion av badkläder känns rätt i den nya sommartiden. Den flirtar vilt det ljuva 70-talet och retro vibbar är som vi alla vet megatrendigt. Vi ser även mycket mönstrat i blommigt samt tropiska tendenser. En badmodekollektion med en fräsch mix av somriga mönster, retrostil och rätta priser det är Esprit sommaren 2018.

Vilken smak eller bak size ni än har hoppas jag att ni hittar just ER favo bikini eller baddräkt i sommar. Kom ihåg att det är bara ni som ser ut som ni gör på hela planeten. Våga vara unik och ingen annan lik och slå till på nåt rivigt färgstarkt att chocka lagom Svenne med på stranden vettja :)

Våga vara unik även på stranden!

LOVE M

 

Få de senaste trenderna och nyheterna först! Prenumerera på vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Följ inredningsvis

Om Inredningsvis

Inredningsvis är Sveriges populäraste sajt om inredning och lifestyle, med tusentals läsare varje månad. Maria Ljungström har grundat Inredningsvis och hon har ett sant öga för hur man kan få ett hem att se lyxigt och personligt ut.

Kontakt

Dekor & Design

Senaste inläggen

COSORI AIRFRYER

@2022 – All Right Reserved. Inredningsvis