Skjutdörrar till garderober har verkligen fått sig ett uppsving både vad gäller funktion och design på senare år. Långt borta är de fula tröga jag hade i min första lägenhet och som alltid kärvade varje gång jag öppnade. Ja faktum är att man fick agera Hulken för att få upp dem ibland. Nej den nya tiden bringar nya skjutdörrar och nu glider de minsann upp lätt och tyst som en fjäder.

LÄS MER: 6 snygga sammetsgardiner för lyxigare fönster

Spana in de här nya moderna skjutdörrarna – riktiga läckerbitar med rivigt klös :)

skjutdörrar

Skjutdörrar & garderobsinredning

skjutdorrar

Skräddarsydda skjutdörrar får man hos Mirro.se vilket ger en personlig drömgarderob på rätta stället. En nyhet är exklusiv fyllning i exotisk valnöt, vem sa att garderoben måste vara vit :)

INREDNINGSVIS KÖPTIPS

skjutdörrar inspiration

Insidan räknas lika mycket som utsidan iaf. när det kommer till garderober :)

skjutdörrar online

Denna typ av garderob är perfekt för det lilla boendet då skåpsdörrar som går utåt förminskar.

skjutdörrar garderob

billiga skjutdörrar

LÄS MER: Så kan ni inreda liten lägenhet större – 6 bästa tipsen

Alla stilfulla skjutdörrar ovan kommer från denna veckas webshop Mirro.se Denna butik specialiserar sig på skjutdörrar och smart garderobsinredning. Mirro har förutom skjutdörrar även, klädstänger, hyllor, skoförvaring, korgar, belysning och mycket mer. Det som är grymt när man köper skjutdörrar hos Mirro är att man kan få dem helt skräddarsydda efter eget behov. Det gör att man kan få till en snygg garderob även på en yta med konstiga mått.

Från ytligheter till ytterligheter

Kvalitet, funktion och yta ska smälta samman i perfekt balans enligt Mirros egna designers. Precis som när man väljer partner är det insidan som räknas med det är ytan man först fastnar för. Så är det även när det kommer till garderober och med Mirros smart planerade inredningar och snygga skjutdörrar som döljer, blir ingen besviken.

När man beställer hos Mirro får man dessutom välja fyllning, profiler och om man vill ha dekor i sin sidoprofil på skjutdörren. Det gör att alla kan designa sin alldeles egna personliga drömgarderob, smart va:)

LOVE M

INREDNINGSVIS SHOP

Författare

Inom inredning älskar jag blandningen av gammalt och nytt, historia gifter sig med nutid, vulgoromantik möter modern stilrenhet. Utöver detta har jag en stor passion för frasiga sidentyger, mörk choklad och långa bad med en doft av lavendel.

4 Comments

Skriv en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.