fbpx

Moderna möbler med klass från Fab.furniture

Letar ni moderna möbler med karaktär och klass? Då ska ni stanna kvar och kolla in dagens inlägg med veckans valda butik. Jag har nämligen hittat en relativt ny möbelbutik vid namn Fab.furniture och de levererar verkligen vad namnet säger. Det vill säga fabulösa stilrena möbler som lätt passar in i alla miljöer oavsett det är privat eller offentlig.

Varför inte ge bort en stor hård julklapp i år!

Moderna möbler

moderna-mobler

Stilren brun lädersoffa med art deco-vibbar Terreno soffa 2,5-sits

gra-soffa-online

Vabene soffa med schäslong

fatoljer-online

Två helt fab fåtöljer Sanna beige fåtölj och den klassiska skinn skönheten Ernest Fåtölj i brunt läder/ek.

Moderna möbler kan i mitt tycke ibland vara trista och könlösa men Fab.furniture bevisar motsatsen. Jag får lite vibbar till New York och Brooklyn när jag spanat in deras sortiment. Speciellt av sofforna med rena linjer, den bruna inbjudande läderfåtöljen att vardagsmysa i och de rustika ruffiga soffborden.

soffbord-online

Ursnygga soffbord samt en blå sammetspall to kill for!

Jag tipsar även om att göra ett annorlunda soffbord genom att använda en häftad fotpall som den blå ovan och lägga på en glasskiva som bordsskiva. Jag har själv en rund puff som soffbord och jag har en Marockansk silverbricka som bordsskiva.

soffbord-smabord

Är vi trötta på mässings och koppartrenden NEJ! och ovan ser vi varför. Stort urläckert grått bord med betongkänsla och mässingsben Karen, litet runt lampbord Karen och koppar drinkvagn med passande namnet Sherry.

fab-furniture

Möbler online

Den relativt nya online butiken Fab.furniture är fylld med stilrena moderna möbler. De har en fräsch lättläst hemsida där de delat upp sitt möbel sortiment i sk. Fab-kategorier, beroende vilket rum man vill köpa inredning till. Fab.furnitures fokus är att kunden ska få väl utvalda personliga möbler till bästa pris och service. Därför har Fab.furniture även stor valfrihet när det kommer till möbeltyger. De anser att inget rum är det andra likt, därför finns också  30-50 olika tyg, läder och färger i deras soffsortiment att välja på. Det är inte alla möbelbutiker som kan skryta med och speciellt inte online.

Jag tycker själv denna butiken är helt fab och föll pladask för deras snygga soffbords sortiment. Jag kan heller inte nog betona hur mycket jag gillar Fabs lättlästa moderna hemsida, med nytt layouttänkande och vass design.

Ha en fantastisk vecka!

LOVE M

Få de senaste trenderna och nyheterna först! Prenumerera på vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Följ inredningsvis

Om Inredningsvis

Inredningsvis är Sveriges populäraste sajt om inredning och lifestyle, med tusentals läsare varje månad. Maria Ljungström har grundat Inredningsvis och hon har ett sant öga för hur man kan få ett hem att se lyxigt och personligt ut.

Kontakt

Dekor & Design

Senaste inläggen

COSORI AIRFRYER

@2022 – All Right Reserved. Inredningsvis