fbpx

Ett modernt hus i Skåne att döda för

OK detta modernt inredda hus i Skåne är bara för snyggt för att vara sant. OCH jag brukar inte ens gilla modern minimalism så nåt har den som inrett lyckats med :)

Följ med in på visning i ett hus i Skåne som går till kategorin en modern inredningsklassiker !

Hus i Skåne

 

Jag brukar inte gilla helt svartvit dekor men allt i detta hus i Skåne gör att jag gör ett enda undantag. Detta unika hus ligger mitt i den Skånska myllan och är helt outstanding på alla inredningsvis. Ägarna till huset är tvättäkta storstadbor som hittat den perfekta platsen att andas ut på i den mindre orten Skivarp i Skåne.

Ägarinnan till huset berättar att familjen är riktiga globetrotters, men att det är perfekt att landa på landet i lugn och stillhet. De är en familj i ständig förändring som speglar av sig markant i huset, då prylar lätt byter plats eller förnyas.

inredningsdetaljer 3

inredningsblogg

inredningstips

inredningsdetaljer 2

Vem vill inte ha ett hus i Skåne efter denna visning ?

inredningsdetaljer

Precis en sådan skön hängmattesäng inomhus drömde jag om som barn, men jag fick bara en gammal trasmatta mellan två träd som ramlade ner när jag sov i den :(

inredningstips 2

inredning

[hr]

Hus i Skåne

Dekoren går i en svartvit härlig mix av gamla antika loppisfynd, Ikea och kända designermärken. Storarummet fungerar som ett allt-i-ett-rum med sovrum på loftet, arbetsrum och skön relaxhörna. Allt vävs ihop i en lätt prylgalen villa villekulla-harmoni som lämnar ingen oberörd.

I framtiden vill jag också bo i ett galet hus omringad av lugn, natur och stillhet men ändå ha nära till storstadslivets lockelser och puls. Denna veckas decor crush är helt enkelt en Svensk modern dekorklassiker och inredningsvis ger tio tummar upp :)

Vad gillar ni modernt liv på bonnvischan???

Ha en härlig start på veckan sötnosar :)

LOVE M

Bilder: http://residencemagazine.se

Få de senaste trenderna och nyheterna först! Prenumerera på vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Följ inredningsvis

Om Inredningsvis

Inredningsvis är Sveriges populäraste sajt om inredning och lifestyle, med tusentals läsare varje månad. Maria Ljungström har grundat Inredningsvis och hon har ett sant öga för hur man kan få ett hem att se lyxigt och personligt ut.

Kontakt

Dekor & Design

Senaste inläggen

COSORI AIRFRYER

@2022 – All Right Reserved. Inredningsvis