OK detta modernt inredda hus i Skåne är bara för snyggt för att vara sant. OCH jag brukar inte ens gilla modern minimalism så nåt har den som inrett lyckats med :)

Följ med in på visning i ett hus i Skåne som går till kategorin en modern inredningsklassiker !

Hus i Skåne

 

Jag brukar inte gilla helt svartvit dekor men allt i detta hus i Skåne gör att jag gör ett enda undantag. Detta unika hus ligger mitt i den Skånska myllan och är helt outstanding på alla inredningsvis. Ägarna till huset är tvättäkta storstadbor som hittat den perfekta platsen att andas ut på i den mindre orten Skivarp i Skåne.

Ägarinnan till huset berättar att familjen är riktiga globetrotters, men att det är perfekt att landa på landet i lugn och stillhet. De är en familj i ständig förändring som speglar av sig markant i huset, då prylar lätt byter plats eller förnyas.

inredningsdetaljer 3

inredningsblogg

inredningstips

inredningsdetaljer 2

Vem vill inte ha ett hus i Skåne efter denna visning ?

inredningsdetaljer

Precis en sådan skön hängmattesäng inomhus drömde jag om som barn, men jag fick bara en gammal trasmatta mellan två träd som ramlade ner när jag sov i den :(

inredningstips 2

inredning

[hr]

Hus i Skåne

Dekoren går i en svartvit härlig mix av gamla antika loppisfynd, Ikea och kända designermärken. Storarummet fungerar som ett allt-i-ett-rum med sovrum på loftet, arbetsrum och skön relaxhörna. Allt vävs ihop i en lätt prylgalen villa villekulla-harmoni som lämnar ingen oberörd.

I framtiden vill jag också bo i ett galet hus omringad av lugn, natur och stillhet men ändå ha nära till storstadslivets lockelser och puls. Denna veckas decor crush är helt enkelt en Svensk modern dekorklassiker och inredningsvis ger tio tummar upp :)

Vad gillar ni modernt liv på bonnvischan???

Ha en härlig start på veckan sötnosar :)

LOVE M

Bilder: http://residencemagazine.se

Författare

Inom inredning älskar jag blandningen av gammalt och nytt, historia gifter sig med nutid, vulgoromantik möter modern stilrenhet. Utöver detta har jag en stor passion för frasiga sidentyger, mörk choklad och långa bad med en doft av lavendel.

25 Comments

 1. Un apartamento ideal !!! me encantan las decoraciones en blanco / negro !!!
  Besos
  Esperanza
  22carla1990nancybarbienenuco.blogspot.com

 2. Hi Maria! The house looks great! I am not a fan of black and white too in decor but in this case have to change my mind! I always wanted a hammock as well, how cool it it!:) Happy Monday dear, hugs! xo

 3. Black and white interior is so chic and modern whether in the country or in the City. But you got to be discipline about it and just keep buying black and white. Otherwise, you will be tempted to purchase other stuff with colours.

  • Maria Reply

   Haha yes exactly…no colors..I think I wouldnt make It to NOT buy colorful things because I love them to much:)

   LOVE

 4. These are some great inspirations which totally show that living in the countryside doesn´t need to be boring :)
  xx

Skriv en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.