fbpx

Mode tips – hett i höst är London stilen

I höst influeras modet mycket av Englands legendfyllda huvudstad London. Det ska vara svart hatt, biker jacka, senapsgult och klänningar i tvättäkta Modesty Blaise anda.

Några som verkligen nålat det där är Ellos med sin nya kollektion The London style. Jag älskar detta och känner att jag måste ge några mode tips så här har jag valt ut mina fashion favoriter…enjoy :)

Mode tips

mode tips (2)mode tipsmode online

Alla härliga London inspirerade mode fynd ovan hittar ni HÄR

Mode tips

För mig ÄR London höst då staden är mörk, regnig och sådär gloomy som bara England kan framkalla. I modet speglas det av mycket svart, rått och grafiskt mönstrat. Ska jag bara ge ETT mode tips i höst så är det svart hatt, denna huvud tingest är inte bara trendrätt utan skyddar även huvudet från höstregn och rusk.

Även på Ellos inredningssidor ser vi mycket av London influenser, tänk öppen sprakande brasa med regnigt fönster serverat med A nice cup of teaaaaa :)

Den mest kända Brittiska kläddesignern är Vivienne Westwood och här är lite fakta om henne:

Vivienne Westwood är en av Storbritanniens genom tiderna mest uppmärksammade och inflytelserika designers. År 1970 öppnade hon tillsammans med dåvarande partnern i privat- och affärslivet, Malcolm McLaren, butiken Let it Rock på legendariska adressen 430 Kings Road i London. Här såldes T-shirtar med provokativa slogans och dragkedjeförsedda kläder i lack, läder och gummi som Westwood tillverkat, och som alla kom att utgöra början på den revolutionerande punken i mitten av 1970-talet.

Westwoods uttryckssätt och hennes insatser för brittiskt mode gjorde att hon äntligen 1992 fick motta utmärkelsen Officer of the Order of the British Empire av landets kungahus. Vilken kvinna, vilken förebild, vilken legend !

God save the fashion :)

LOVE M

Få de senaste trenderna och nyheterna först! Prenumerera på vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Följ inredningsvis

Om Inredningsvis

Inredningsvis är Sveriges populäraste sajt om inredning och lifestyle, med tusentals läsare varje månad. Maria Ljungström har grundat Inredningsvis och hon har ett sant öga för hur man kan få ett hem att se lyxigt och personligt ut.

Kontakt

Dekor & Design

Senaste inläggen

@2022 – All Right Reserved. Inredningsvis