Mode tips – fantastiskt fina vårskor från Flattered

Det är dags slänga av sig gamla tunga vinterskor och inköpa lite nya fräscha vårskor! Jag har själv införskaffat två förträffliga nya par från nya märket Flattered. Både skorna och asken var så snygga att jag nu känner att jag måste dela med mig av detta skotips till er.

Här ser ni mina två sjukt snygga ballerinasko modeller som passar perfekt på våren när första värmen anlänt!

Flattered

Jag menar HALLLÅÅ! hur snygg och lyxig är inte skoboxen skorna från Flattered kom levererade i?

Jag sparade den som dekor i garderoben:)

Mina första godingar är ett beige ballerina par vid namn Nadia Sand Passar perfekt till ett par ljusa trasjeans och en vit sommarskjorta.

Det andra paret är blå, osar marint havsliv och de heter June Canvas Blå

Jag gillar båda skorna för de är lätta och kvinnliga samt passar till nästan alla outfits.


Skorna är alltså från det nya märket Flattered.se ett skomärke som helt satsar på bara platta skor. Namnet kommer engelskans flats vilket betyder just platta skor. Konceptet är stilfulla kvalitetsskor i mocka och skinn. Flattered har två sko kategorier att välja på inneskor eller uteskor. Deras hemsida är ung, fräsch, lätt och uppdaterad.

Flattered har just nu även ett spännande samarbete med kända bloggare Michaela Forni. De har tillsammans tagit fram en fräsch lätt sommarskoserie som har starka influenser från lat, lyxig Medelhavssemester i solen.

Jag är så himla nöjd med mitt skoköp och kommer absolut att handla från Flattered igen. Vill ni också kolla in deras härliga sko kollektion lagom till vår/sommar så kan ni göra det HÄR

To much of anything will kill ya ….EXCEPT to many shoes:)

Happy helg!

LOVE M

Följ inredningsvis

Om Inredningsvis

Inredningsvis är Sveriges populäraste sajt om inredning och lifestyle, med tusentals läsare varje månad. Maria Ljungström har grundat Inredningsvis och hon har ett sant öga för hur man kan få ett hem att se lyxigt och personligt ut.

Kontakt

Dekor & Design

Senaste inläggen

Casino utan svensk licens

@2022 – All Right Reserved. Inredningsvis