Det är dags slänga av sig gamla tunga vinterskor och inköpa lite nya fräscha vårskor! Jag har själv införskaffat två förträffliga nya par från nya märket Flattered. Både skorna och asken var så snygga att jag nu känner att jag måste dela med mig av detta skotips till er.

Här ser ni mina två sjukt snygga ballerinasko modeller som passar perfekt på våren när första värmen anlänt!

Flattered

Jag menar HALLLÅÅ! hur snygg och lyxig är inte skoboxen skorna från Flattered kom levererade i?

Jag sparade den som dekor i garderoben:)

Mina första godingar är ett beige ballerina par vid namn Nadia Sand Passar perfekt till ett par ljusa trasjeans och en vit sommarskjorta.

Det andra paret är blå, osar marint havsliv och de heter June Canvas Blå

Jag gillar båda skorna för de är lätta och kvinnliga samt passar till nästan alla outfits.


Skorna är alltså från det nya märket Flattered.se ett skomärke som helt satsar på bara platta skor. Namnet kommer engelskans flats vilket betyder just platta skor. Konceptet är stilfulla kvalitetsskor i mocka och skinn. Flattered har två sko kategorier att välja på inneskor eller uteskor. Deras hemsida är ung, fräsch, lätt och uppdaterad.

Flattered har just nu även ett spännande samarbete med kända bloggare Michaela Forni. De har tillsammans tagit fram en fräsch lätt sommarskoserie som har starka influenser från lat, lyxig Medelhavssemester i solen.

Jag är så himla nöjd med mitt skoköp och kommer absolut att handla från Flattered igen. Vill ni också kolla in deras härliga sko kollektion lagom till vår/sommar så kan ni göra det HÄR

To much of anything will kill ya ….EXCEPT to many shoes:)

Happy helg!

LOVE M

Författare

Inom inredning älskar jag blandningen av gammalt och nytt, historia gifter sig med nutid, vulgoromantik möter modern stilrenhet. Utöver detta har jag en stor passion för frasiga sidentyger, mörk choklad och långa bad med en doft av lavendel.

Skriv en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.