Det finns många möbelbutiker online! men inte många butiker fokuserar på bästa kvalitet och pris. Ofta är det halvdana soffor med kass sittkomfort och dåligt tyg. Därför blev jag extra glad när jag hittade en ny möbelbutik som jag ej sett innan att tipsa er om, vid namn Nolu.se

Här är det bara handplockade kvalitetsmöbler med bästa pris därtill som gäller!

Möbler online

möbler online

Läckra loveseats Ellington Passar perfekt i det lilla hemmet och stilen utan armstöd ger möbeln en rymlig lätt känsla.

möbler

Detta är en riktig myssoffa vid namn Bedbox som passar perfekt till Fredagsmys och ruggiga vinterkvällar. Soffan har extra sittdjup vilket gör den även perfekt att ligga i vid behov.

grå soffor

Mörkgrå soffa Berkshire passar i klassiska och trendiga vardagsrum.

möbler webshop

Veckans webshop nolu.se har inte bara soffor de har även sänggavlar som den ovan samt stolar, bord och bänkar.

Sänggaveln heter Rodham och finns att köpa HÄR

soffor billigt

Ursnygga soffan Primal ger en lyxig känsla i rummet och finns i flera trendsäkra färger att välja på.

vita soffor

Soffan Enigma har en snygg stomme av trä som ger en riktig lyxig lounge känsla. Dynorna är avtagbara samt vändbara vilket gör dem smidiga att göra rena vid behov.

Möbler tips

Veckans valda webshop är en mindre möbelbutik online vid namn Nolu.se Det som är unikt med denna webshop är det genuina fokuset på kvalitet. Alla tyger till möblerna på hemsidan är handplockade för allra bästa hållbarhet och känsla. Det jag även gillar är att man får gratis tygprover skickade, alltid kul se och känna på kvaliteten IRL innan man slår till.

Butik Nolus passion är bra kvalitet på soffor och därför är sofforna på deras sida noga synade innan försäljning. Det är viktigt med rätt sittdjup, komfort på dynor och tyg med lång hållbarhet. Jag gillar firmor som Nolu.se då de verkligen ger kunden en unik personlig upplevelse. De större firmorna bara mass levererar för pengarna och oftast utan både bra kundtjänst eller kvalitet.

Så letar ni bra prisvärda möbler online att förnya hemmet med i vinter, då är det nolu.se ni ska besöka HÄR

Ha en härlig helg!

LOVE M

 

Författare

Inom inredning älskar jag blandningen av gammalt och nytt, historia gifter sig med nutid, vulgoromantik möter modern stilrenhet. Utöver detta har jag en stor passion för frasiga sidentyger, mörk choklad och långa bad med en doft av lavendel.

Skriv en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.