fbpx

Moank – nya tidens lån med fokus på låg ränta

Att välja fel lån kan sätta vem som helst i klistret, medan rätt val av lån kan lösa många situationer. Många förknippar nog lån med lyxfällan och blåsta folk som lånar via SMS till semesterresor. Ibland behöver man dock låna pengar till saker i livet som är värda att satsa på. Det kan vara ett viktigt större hushållsköp eller för att lösa flera gamla utsugande smålån och krediter med skyhög ränta.

Här tipsar jag om ett bra modernt lån vid namn moank som helt satt fokus på låg ränta.

Moank

Moank är ett banklån där man kan låna upp till 250 000 Ansluter man lånet till en arbetsgivare får man dessutom en av marknadens lägsta räntor för privatlån. På hemsidan moank.se kan man även läsa smarta ekonomiska tips för alla situationer. Som tex. skaffa en ekonomisk buffert för krisiga händelser i livet, hur man skapar en budget, tips hur man ser över sina lån och odlar en bra kreditvärdighet.

Det som skiljer Moank från andra lånegivare är att de satsar helt på att kunderna ska få lägre ränta ist för högre som många storbanker gör Ni kan läsa mer om Moanks affärsidé i expressen HÄR

Jag gör sällan reklam för lån, men detta lånet har bra villkor :)

Låna smart!

LOVE M

Få de senaste trenderna och nyheterna först! Prenumerera på vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Följ inredningsvis

Om Inredningsvis

Inredningsvis är Sveriges populäraste sajt om inredning och lifestyle, med tusentals läsare varje månad. Maria Ljungström har grundat Inredningsvis och hon har ett sant öga för hur man kan få ett hem att se lyxigt och personligt ut.

Kontakt

Dekor & Design

Senaste inläggen

@2022 – All Right Reserved. Inredningsvis