Att välja fel lån kan sätta vem som helst i klistret, medan rätt val av lån kan lösa många situationer. Många förknippar nog lån med lyxfällan och blåsta folk som lånar via SMS till semesterresor. Ibland behöver man dock låna pengar till saker i livet som är värda att satsa på. Det kan vara ett viktigt större hushållsköp eller för att lösa flera gamla utsugande smålån och krediter med skyhög ränta.

Här tipsar jag om ett bra modernt lån vid namn moank som helt satt fokus på låg ränta.

Moank

Moank är ett banklån där man kan låna upp till 250 000 Ansluter man lånet till en arbetsgivare får man dessutom en av marknadens lägsta räntor för privatlån. På hemsidan moank.se kan man även läsa smarta ekonomiska tips för alla situationer. Som tex. skaffa en ekonomisk buffert för krisiga händelser i livet, hur man skapar en budget, tips hur man ser över sina lån och odlar en bra kreditvärdighet.

Det som skiljer Moank från andra lånegivare är att de satsar helt på att kunderna ska få lägre ränta ist för högre som många storbanker gör Ni kan läsa mer om Moanks affärsidé i expressen HÄR

Jag gör sällan reklam för lån, men detta lånet har bra villkor :)

Låna smart!

LOVE M

Författare

Inom inredning älskar jag blandningen av gammalt och nytt, historia gifter sig med nutid, vulgoromantik möter modern stilrenhet. Utöver detta har jag en stor passion för frasiga sidentyger, mörk choklad och långa bad med en doft av lavendel.

Skriv en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.