I samma veva som jag bytt ut mitt köksgolv passade jag även på att skaffa nya köksmöbler. Jag hade länge haft en minidröm om ett retro pelarbord som köksbord, omgjort till modernt med snygg marmorskiva. Jag letade drömbordet på loppis och funderade på att måla om och klistra dekorpapp i marmor på bordsskivan om jag hittade det jag sökte.

Jag fick dock rethink mitt beslut då jag hittade drömbordet på nätet istället, hos butiken Lindens ReDesign!

Köksbord

köksbord

Jag har fått otaliga komplimanger på mina fb-grupper Instagram och G+ efter jag lade ut mitt nya kök, jättekul!

MEN ni vet inte hur det snygga marmorbordet såg ut från början.

lindens redesign

FÖRE

Här är mitt nya köksbord före det fick en remake av lindensredesign.se nere i Skåne!

Svårt att tro det är samma bord va:)

köksbord runt

EFTER

köksinredning tips

Jag tycker att det är helt fantastiskt hur man kan marmorera på gamla bord och få det se så äkta ut. Ett genuint hantverk som ofta går i arv inom kreativa familjer, som den familjen nere på Linden.

Jag valde sedan att ha en svart målad pelare och tassar på bordet för att det ska matcha mitt nya svartvita köksgolv:)

lindens redesign möbler

Ovan några smakprov på fler härligt omgjorda gamla möbler från Lindensredesign.se !

 

Bordet jag hittade var först ett klockbord med en målad klocka på bordsskivan vilket va lite coolt. Just det bordet var dock slut, men då erbjöd sig Lindensredesign att istället tillverka mitt egna personliga drömbord direkt från min egen vision. Såklart nämnde jag då direkt att jag alltid velat ha ett moderniserat retro pelarbord med en modern marmorskiva.

Jag som står för ekologi och att göra om gammalt till nytt, bara älskar affärsideen bakom Lindens ReDesign. Detta genuina familjeföretag håller till nere i Hässleholm. Det hela började blygsamt med möbelrenovering i ett litet djursjukhus, men efterfrågan steg och idag har de möbeltillverkning på en mycket större nivå. De har inte bara bord utan massor av andra möbler som byråer, skänkar, stolar ja allt efter kundens behov.

Det häftigaste med Lindenens Re Design är att man kan få sin egna personliga drömmöbel tillverkad på beställning.

Fler företag borde ta upp denna miljövänliga ide att förvandla gamla möbler som skulle kastas till vacker modern unik inredning. Om ni beställer möbler från Lindens Re Design kommer ni garanterat ha en möbel som ingen annan i grannskapet har.

Jag kunde inte vara nöjdare med mitt nya dröm köksbord och det förstorade även köket pga. att det är runt. Jag slår ett slag för mindre onödig masskonsumtion och fram för mer renovering av de gamla vackra sakerna vi redan har!

Så går ni runt med en unik möbeldröm, ta kontakt med Lindensredesign.se de kan förverkliga den!

Ha en fin ny vecka!

LOVE M

 

Författare

Inom inredning älskar jag blandningen av gammalt och nytt, historia gifter sig med nutid, vulgoromantik möter modern stilrenhet. Utöver detta har jag en stor passion för frasiga sidentyger, mörk choklad och långa bad med en doft av lavendel.

7 Comments

  1. SÅ SJUKT bra smak du har och så fint det blev :) Bästa inredningsblogg helt klart Keep up /Maja

Skriv en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.