Stilrena minimalistiska möbler online från mint

Stilrena minimalistiska möbler online från Mint

Letar ni tidlösa stilrena möbler online? Då ska ni stay tuned och kolla in dagens inlägg med veckans valda webshop. Möbler med raka linjer och tidlös modern design ligger i fullt fokus. Här finns inga onödiga krusiduller utan bara en enkel ren design, det som vi i Norden är allra mest kända för.

Möbler online

mobler-online

sideboard-online

Mintfurniture.se har en ny möbelserie vid namn Black edition som är värd att kolla in lite extra. Stilrena svarta möbler tillverkade i massiv svartbetsad ask. Denna serie passar lika bra hemma som på arbetplatsen eller i annan offentlig miljö.

design-stolar-online

Stilrena stolarna Ghost, Air och Emma passar perfekt i kök eller på ett modernt inrett café.

koksbank-rullbar

koksinredning-online

Smart fristående köksbänk som går lätt att flytta och passar perfekt i det lilla trånga köket.

skrivbord-vittskrivbord-minimalistiskt

Mint skrivbord med lådor för kontorsprylar och med en snygg stilren design.

mobler-online

Fåtölj Comfy ger skäl för sitt namn! Med ett rejält sittdjup och stilrena linjer passar denna fåtölj perfekt både på hotell, café eller i vardagsrummet.

vardagsrum-inspiration

Minimalistiska möbler online

Alla möbler ovan kommer från mintfurnitureshop.se en butik med bara minimalistiska möbler online. Deras motto är att erbjuda kunderna lättplacerade fristående möbler. Att det inte ska vara krångligt att möblera om och att nya möbler lätt kan flytta in bland de gamla. Mints möbler passar i alla hemmets rum, men även lika bra i offentliga miljöer som hos caféer, restauranger och hotell.

Möbler som Mint har i sitt sortiment är bord, sittmöbler, skrivbord, förvaring, sängar och fristående köksbänkar. Extra värt är att spana in på mintfurnitureshops hemsida just nu är den svarta kollektionen Mint black edition. Denna mörka serie passar perfekt i vardagsrummet till med helt vitmålade väggar och en öppen modern spis.

För alla möbeldesigners erbjuder Mint även extra hjälp med att anpassa sina möbler för varje designers unika behov inför möbelprojekt både i offentlig och privat miljö.

Varför inte ge bort ett stort hårt paket i jul :)

LOVE M

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Maria Ljungström

Maria Ljungström är grundare och skribent på Inredningsvis.se Hon är expert på inredning och har jobbat som homestylist med en gedigen bakgrund inom inredning. Maria gillar att tipsa hur man kan få det fint och lyxigt hemma billigt. Hon har med Inredningsvis medverkat i flera kända media som Expressen, DN, samt skrivit åt GP Bostad.

Senaste inläggen

Annonsering

Vill ni synas på Inredningsvis? Kontakta info@inredningsvis.se för reklamsamarbeten

Inredningsvis i media

Följ Inredningsvis

Om inredningsvis

Inredningsvis är Sveriges populäraste sajt om inredning och lifestyle, med tusentals läsare varje månad. Maria Ljungström har grundat Inredningsvis och hon har ett sant öga för hur man kan få ett hem att se lyxigt och personligt ut.

Kontakt

info@inredningsvis.se

Alla rättigheter reserverade - Copyright 2024