Jag sticker emellan så här i mellandagarna med ett inlägg om mina nya köksstolar. Jag har ett klassiskt litet landshövdingshus-kök och då gäller det att planera rätt med rätt ej förminskande möbler. Jag valde därför dessa genomskinliga stolar i Ghost-modell för att få köket att verka större.

Jag är supernöjd med mina nya stolar som ger rummet en känsla av rymd och stilrenhet, kontra mitt kök med retrokänsla i övrigt !

Köksstolar

köksstolar

designkopior

När jag flyttade in var golvet mörkt och jag hade för klumpiga stolar till ett tillfälligt avlångt bord. Genom att ist. välja genomskinliga köksstolar som nu från wegot.se blev köket ett helt nytt och större rum på nolltid.

Förstorande inredningstips: Välj runt bord och genomskinliga köksstolar i ett litet kök.

stolar kök

Stolarna heter Casper är hundra procent designkopior och kommer från wegot.se !

kök stolar

Här har jag pimpat till mina stolar med päls perfekt för att möta vintern med :)

köksstolar transparenta
Min katt Brorsan har godkänt och allt är bra!

Köksstolar

Mina stolar ovan heter Casper och kommer från wegot.se en firma som har många bra billiga designkopior. Stolarna Casper finns i flera tron-liknande ursnygga modeller och billigt dessutom. Wegot har både en fysisk butik i Malmö samt en mycket välsorterad webshop. Kundtjänsten är grym och leveransen är supersnabb. Bor ni nära Malmö kan man dessutom även hämta möblerna direkt från Wegots lager på Sydkajen. De har där en över 10 000 kvm stor yta späckad med billiga och supersnygga möbler.

Butiken Wegot står helt enkelt för samma sak som Inredningsvis dvs. alltid lyxigt till budgetpris!

De har dessutom REA nu i webbutiken så skynda att mellandagsfynda. Jag kan inte vara nöjdare än med mina nya köksstolar och det känns fräscht att möta 2016 med ett helt nytt kök :)

GOD FORTSÄTTNING!

LOVE M

Författare

Inom inredning älskar jag blandningen av gammalt och nytt, historia gifter sig med nutid, vulgoromantik möter modern stilrenhet. Utöver detta har jag en stor passion för frasiga sidentyger, mörk choklad och långa bad med en doft av lavendel.

10 Comments

  1. tjusigt bort och stolar!! älskar det där fluffen till nu när det är kallt också… =)
    Tack desamma, gott nytt år! Kram jannice

  2. Ghost-stolene er superlekre, gratulerer med nye stoler, og godt nytt år til deg! :))

    Klem, Ann,
    Glassveranda.

Skriv en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.