fbpx

Min nya tryckavlastande bäddmadrass från TM-sängar

Jag måste bara tipsa om min nya tryckavlastande bäddmadrass! Jag letade lääääänge innan den efter en ny bäddmadrass men hittade inte rätt. Jag ville ha en jättetjock bäddmadrass som formar sig efter kroppen. De flesta madrasser är dock tunna och taniga, vilket jag inte alls gillar. Men NU har jag hittat rätt bäddmadrass genom butiken TM-sängar. För alla er som liksom mig som lider av värk och stelhet, vet ni hur svårt det är att hitta en passande bäddmadrass.

Här får ni bilder på madrassen från mitt eget sovrum samt lite faktatext och personliga åsikter om den.

tryckavlastande bäddmadrass

Så här ser min nya tryckavlastande bäddmadrass ut hemma i mitt eget sovrum. Den är jättehög precis som jag ville ha det, för en lyxigare känsla. Min personliga notis om bäddmadrassen är att i början känns materialet väldigt ovant att sova på. Den känns först stum mot en vanlig bäddmadrass mer mjuka känsla. Efter ca. två veckor har dock kroppen vant sig vid den nya madrass känslan och tro mig man vill INTE vara utan den sen. Den formar sig helt efter kroppen och ger stöd till viktiga delar som höfter och axlar.

SJÄLVKLART! så måste min älsklig katten Brorsan även provligga TM-sängars bäddmadrass. Han ger två tassar upp och ett ljudligt purr som högsta betyg:)

TMs tryckavlastande madrasser och kuddar har två olika material, viskoelastiskt temperaturkänsligt cellmaterial och Outlast®teknologi. Båda materialen utvecklades ursprungligen för NASA för behov av optimal tryckavlastning vid rymduppskjutningar och för temperaturreglering i rymddräkterna.

Butiken online som min nya bäddmadrass kommer från heter alltså tm-sangar.se De har inte bara tryckavlastande bäddmadrasser som min ovan, utan även sängar, kuddar och sängkläder. Jag passar på att även tipsa om TMs sköna tryckavlastande ställbara sängar. TM-Sängar har ett tryckavlastande cellmaterial av marknadens högsta kvalité med en densitet av 85kg/m3. Sängarna finns med hårdhetsgraderna mjuk, medium och fast.

En jättebra grej när man beställer bäddmadrasser från TM är att man får testa dem fritt hemma i 30 dagar. Gillar man då inte madrassen kan man helt enkelt lämna tillbaka den utan krångel. Så tycker jag det borde vara i alla butiker som säljer bäddmadrasser. Jag menar inte fasen känns madrassen samma att ligga och sova på hemma, som den gör när man provligger futtiga fem min i butik.

Jag kommer iaf INTE lämna tillbaka min sköna tryckavlastande madrass då jag sover som en riktig svandrottning på den (om de nu sover:) Jag rekommenderar speciellt alla er som har ont och är stela att testa denna typen av bäddmadrass. Eftersom madrassen formar sig efter kroppen belastas inte onda leder och därmed blir sömnen även bättre. Ni har ju heller inget att förlora eftersom ni får prova den helt gratis i hela 30 dagar:)

Fram för bättre bäddmadrass!

LOVE M

Få de senaste trenderna och nyheterna först! Prenumerera på vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Följ inredningsvis

Om Inredningsvis

Inredningsvis är Sveriges populäraste sajt om inredning och lifestyle, med tusentals läsare varje månad. Maria Ljungström har grundat Inredningsvis och hon har ett sant öga för hur man kan få ett hem att se lyxigt och personligt ut.

Kontakt

Dekor & Design

Senaste inläggen

Casino utan svensk licens

@2022 – All Right Reserved. Inredningsvis