(Innehåller annonslänkar)

Jag visar ju inte så mycket från mitt eget hem som ni kanske märkt. Det beror på att jag har inget behov av att ständigt förnya och hävda vad jag har köpt. Jag är en ganska privat person bakom den stora hemsidan jag driver. Jag gillar även att personligen vara privat och fokusera på att göra ett jäkligt bra skribentjobb framför att ta 100 selfies om dagen. Jag tror det kan bli farligt i längden med ständigt ytligt bekräftelsebehov från andra i social media. Det blir som en beroendeframkallande drog, som man bara vill ha mer av och självkänslan byggs till slut helt upp av andras åsikter. Detta ser man mycket av på Tik Tok och Instagram, där folk göder egot konstant av andras gillande. Får de sedan bara några negativa coments, ja då kraschar hela tillvaron.

LÄS MER: INREDNINGSNYHETER 2021 – 10 HETASTE TRENDER I ÅR

Tänk på att detta är skrämmande och säger allt om hur bräckliga människor är i modern tid. Hela livet byggs upp på likes och vad andra tycker och tänker. Jag personligen orkar inte vara med i hela det där hysteriska Likes-gamet. Jag jobbar på självkänslan i mig själv istället för att söka den från andra. Där har alla ni som undrar svaret varför jag valt vara så privat bakom Inredningsvis.

Med det sagt så kan man självklart inspirera andra utan att vilja ha något tillbaka och det är det jag gör här på bloggen. Det är en stor skillnad på att inspirera andra genuint och att inspirera bara för att själv få bekräftelse. Detta är min åsikt om det som pågår i social media och jag har själv känt mig trött på det hela på senare tid. Det är även så mycket negativ energi i världen just nu och så mycket ilska bland folk överallt. Det är då inspirationen måste finnas där som en varm trygg snuttefilt. Det är det jag vill att min blogg och min sociala värld ska vara, en flykt in i det vackra. Det var även det som var idén till Inredningsvis när jag startade 2012 och det är därför den har signumet ”its all about inspiration”

Nu inspirerar jag med min matgrupp perfekt för små kök. Jag köpte den på REAn för ett tag sedan och jag är jättenöjd med lyxkänslan köket fick direkt.

Ni hittar Kristallvasen HÄR sammetsstolar ovan HÄR och det runda marmor bordet HÄR

Visst är den fin denna lilla lyxiga matgrupp? Jag tipsar alla som har ett litet kök att använda denna typen av mindre matgrupper som inte stjäl så mycket space.

PS sammetsstolarna funkar bra med husdjur, lätta borsta rent:)

Jag passade på att köpa en bukett våriga tulpaner mitt i vinter. I en av detta årets mes trediga färger…lila!

Nyheter som trendar

jag är supernöjd med min nya lilla matgrupp som jag fyndade på REAn. Den gjorde genast köket mycket lyxigare än förut. Jag har ju ett litet kök och då får man ta till de knep som går för att förstora det. Jag tipar alla med små kök att använda runda bord, istället för avlånga/fyrkantiga. Runda bord sparar space och lurar ögat att rummet är större än det faktiskt är. Och en färsk bukett snittblommor höjer lyxfaktorn i alla rum :)

Beträffande det där med likes är det intressant att där finns ingen åldersgräns på gilla besattheten. Oavsett det är 15 åriga Tik Tok kids eller 45 åriga mammor på Instagram, så är alla lika obession vid att få de där små gilla bekräftelse markeringarna. Kan det vara så illa att barnen lär sig från föräldrarna att bli besatta av likes? En annan fråga är varför människan i stort så besatt i att få bekräftelse? Kan det vara en djupt liggande känsla av att inte tillhöra alltet. Att tvinga andra att älska ytligt och försöka ersätta det som är tomt inuti. Vad vi vet säkert är att likes inte ger lycka utan bara stor inre stress i slutändan. Det var även därför Instagram tog bort att visa likesnumren på bilderna.

Testa att ta en social media gilla rehab period där ni helt struntar i lägga upp material online. Jag lovar att när gilla-drogen släppt, då kommer ni att känna sann genuin lycka i verkligheten och den slår alla gillamarkeringar i den fejkade online världen.

Alla influencers Im sorry I keep it real :)

LOVE M

REA FYND Shoppen

Newport
19 49838 995 -50%
Nordic Nest
4.030 SEK6.155 SEK
Nordic Nest
6.116 SEK7.195 SEK
Soffadirekt
10 995 SEK14 995 SEK
Soffadirekt
10 195 SEK15 995 SEK
Jotex
3 779,305 399
Jotex
3 849,305 499
Homeroom
4 799 SEK5 999 SEK-20%
Jotex
1 259,304699
Soffadirekt
1395 SEK3295 SEK
Jotex
11499
Soffadirekt
10995 SEK15990 SEK

 

 

 

 

 

Författare

Inom inredning älskar jag blandningen av gammalt och nytt, historia gifter sig med nutid, vulgoromantik möter modern stilrenhet. Utöver detta har jag en stor passion för frasiga sidentyger, mörk choklad och långa bad med en doft av lavendel.

3 Comments

  1. Vilka fina möbler du köpt :)

    Men oj! Vilken tråkig och negativ ton mot andra influencers. Tycker man får göra precis som man vill utan att någon ska förlöjliga eller klanka ner på hur man väljer att göra med sin sociala kanal. Vill man ta ”100 selfies om dagen” så tycker jag att man ska få göra det. Vill man jaga likes till sina bilder tycker jag också man ska få göra det. Vill man ofta köpa nya grejer till sitt hem och visa upp de på sina sociala medier tycker jag också att det är helt okej. Alla får göra precis som dom vill utan att det ska komma folk och peka på, klanka ner och förlöjliga dom.

    • jag förstår att du älskar likes och det får du göra :) jag klankar inte ner jag säger min åsikt och min syn på alltihop eftersom jag varit influencer bra mycket längre än de flesta. Jag visar inte mig och mig själv så mycket för jag vill ha ett privatliv och inte hänga ut hela livet varje dag. Älskar ditt fejkade intro där, det sa allt om hela mitt inlägg haha

  2. Håller helt med det du säger! Vuxna folk sitter och lipar efter likes på Tik Tok. Du är bara bäst och tack för all inspiration du ger oss :) Snygga stolar! Kram Moa

Skriv en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.