fbpx

Min nya lyxiga matta och fåtölj från Soffadirekt

(Innehåller Soffadirekt jotex Ellos Newport annonslänkar)

Vi går in i en ny säsong och då är även längtan efter att förnya på hemmaplan stor. Så även för mig och då speciellt längtan efter en ny matta då den gamla kändes riktigt trist numer. Jag har nu ny rosa sammetsfåtölj och blekrosa viskosmatta från Soffadirekt. Ja ja jag vet jag skrev att rosa inte va lika rätt denna säsong. MEN jag bryr mig inte om trender när jag själv inreder, utan jag går helt på känsla. I slutändan är det ju VI som bor som ska vara nöjda med inredningen, trendig eller ej.

LÄS MER: Nätets lyxigaste sittpuffar i sammet samlade på en plats

Inte ofta jag visar upp mitt eget hem men nu jäklar är det dags. Jag är supernöjd med min nya rosa sammetsfåtölj och viskosmatta från soffadirekt.se Här ser ni resultatet hemma hos mig och katten Brorsan är självklart med igen och glänser med sin sanna star quality prrrrr :)

Foto: ateljemarie.se

Inredningsvis köptips

Lyxig matgrupp HÄR   Sänggavel sammet HÄR   Solspegel HÄR    Sammetspuff HÄR

Foto: ateljemarie.se

På bilden ovan kristallvas finns HÄR Mässingsbord HÄR Gardiner HÄR Lila glansiga kuddar HÄR

Jag är supernöjd med min nya puderrosa viskosmatta från soffadirekt.se Den ger mitt vardagsrum en lyxig ombonad hotellkänsla. Katten Brorsan säger detsamma och myser på den sammetsmjuka mattan.

Ni hittar min ljuvligt rosa viskosmatta prisvärd HÄR

Foto: ateljemarie.se

Jag älskar lystern i denna viskosmattan och färgen som är den perfekta beigerosa nyansen.

Foto: ateljemarie.se

Här ser ni även min nya rosa sammetsfåtölj med vacker lyster och ben i lyxig mässing. Sammeten på denna fåtölj är väldigt tät och slät vilket gör den extra enkel att rengöra.

Ni hittar min lyxiga rosa sammetsfåtölj ovan HÄR

Foto: ateljemarie.se

Soffadirekt sammetsfavoriter

Vit fåtölj HÄR Rosa fåtölj HÄR Blå puff HÄR Grå puff HÄR Rosa puffar HÄR och HÄR

Foto: ateljemarie.se

LÄS MER: Höstens hetaste inredningstrender – de trendigaste färgerna höst 2019

Företaget soffadirekt.se har snabbt växt till ett av Sveriges mest populära företag inom shopping för inredning online. Kanske för att de är så prisvärda och har så många trendiga sammetsmöbler, vilket är otroligt poppis just nu. De erbjuder ett stort sortiment av soffor i alla storlekar, färger och format. Alltid till låga priser och med snabba leveranser. Soffadirekts motto är:

En strävan och ett mål, att varje kund ska bli positivt överraskad av komfort, service och kvalitet.

Att Soffadirekt kan hålla så låga priser beror på att de levererar möblerna direkt från fabrik utan dyra mellanhänder. Samt att de satsar stenhårt på den moderna tidens sätt att sälja möbler, dvs online. Förr ville folk provsitta möbler ute i butik, den nya generationen bryr sig inte om det utan köper snabbt online och byter vid behov. Soffadirekt är den moderna tidens möbelbutik med ett ständigt vaket öga för de senaste möbeltrenderna.

Personligen älskar jag deras sammetsmöbler och jag är själv jättenöjd med min nya rosa sammetsfåtölj. Det för så mycket att byta ut bara några delar av inredningen hemma. Det känns just nu som ett helt nytt vardagsrum. OCH jag har inte haft några problem med katter och sammetsfåtölj so far, en notis till alla husdjursägare :)

Fram för att förnya!

LOVE M

INREDNINGSVIS KÖPTIPS

1 Solspegel HÄR 2. Sammetsstolar HÄR 3. marmorbord HÄR 4. Sittpuff sammet HÄR

Få de senaste trenderna och nyheterna först! Prenumerera på vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Följ inredningsvis

Om Inredningsvis

Inredningsvis är Sveriges populäraste sajt om inredning och lifestyle, med tusentals läsare varje månad. Maria Ljungström har grundat Inredningsvis och hon har ett sant öga för hur man kan få ett hem att se lyxigt och personligt ut.

Kontakt

Dekor & Design

Senaste inläggen

casino utan svensk licens med snabba uttag

@2022 – All Right Reserved. Inredningsvis