Min makeover med snygga sammetskuddar – sovrumstips

(Innehåller annonslänkar)

Jag som många andra ÄLSKAR lyxiga sammetskuddar. Jag bestämde mig därför för att göra en höst trendig makeover på mitt eget sovrum. Jag visar ju inte mitt hem så mycket som många andra influensers. Jag ska dock ändra på detta och börja göra styling inslag hemma hos mig själv. Det är ett personligt sätt att tipsa och inspirera andra, hur man fått till det snyggt på hemmaplan.

LÄS MEr: 75 BÄSTA DEKORTIPS NI MÅSTE VETA

Jag valde att pimpa sovrummet med höstens två absolut trendigaste färger, vinrött och lila. Jag valde även att köra en klassisk före/efter så ni kan se vilken stor skillnad färger gör i sovrummet. Bilden innan var även innan jag fick min gudomliga sänggavel. Här ser ni resultatet från fröken Inredningsvis egna lilla sovnäste :)

sammetskuddar

Sovrum före

Sovrum efter

Trendiga nyheter

Få Inredningsvis sovrumsstil

Sänggavel finns att köpa HÄR Lila kuddar HÄR och HÄR Fejk pälspläd grå HÄR Påslakanset HÄR och lyxigt vinröda sammetsgardiner finns HÄR

Om ni kollar in mina gardiner i bakgrunden så ser ni att jag har ett par vita gardiner bakom de vinröda. Detta är ett starkt tips jag ger till er, att sätta upp gardiner lager på lager. Det vill säga ni har två gardinskenor i taket och hänger ett par gardiner längst bak och ett par längst fram på skenorna. Den vita gardinen jag har är dessutom mörkläggande vilket är mer än perfekt i ett sovrum. Fick idéen till detta när jag bodde på ett fancy hotell i Sthlm på Östermalm.

Lägg även väl märke till min underbara katt Brorsans skiftande modellposé

INREDNINGSVIS KÖPTIPS

Mer sammetsinredning

Gröna sammetskuddar finns  HÄR

Lilla/röda kuddar finns HÄR

Gula/oranga kuddar finns HÄR

Grå kuddar ovan hittar ni HÄR

Sammetsgardiner ovan hittar ni ovan från vänster HÄR HÄR HÄR HÄR

Jag tipsar här om några fler sammetskuddar och sammetsgardiner, som ni kan pimpa sovrummet med, för en lyxig mysig känsla. Spana speciellt de nya sammetsgardinerna ovan med en liten söt kappa till, SÅ himla fina.

LÄS MER: 10 billiga överkast i sammet för ett lyxigt sexigt sovrum

Där ser vilken jäkla skillnad färg gör i ett sovrum. Jag har svårt för sådana kliniska beige sovrum, de ger en omysig känsla och jag vill inte sova där. Jag har hämtat inspiration till mitt sovrum från hotell jag bott på med mycket färg. Det kan räcka ibland med bara några färgade prydnadskuddar för att ge rummet en helt ny annorlunda vibe.

Katten Brorsan säger att han är bara nöjd han får en mjuk päls att mysa på :)

Vad gillar ni färg i sovrummet? Hiss lr diss?

Ha en kanon vecka!

LOVE M

Sovrum shop

 

 

Få de senaste trenderna och nyheterna först! Prenumerera på vårt nyhetsbrev – helt gratis!

12 kommentarer

Amanda söndag, oktober 21, 2018 - 12:38

Verkligen så fint <3

Svara
Linn måndag, oktober 22, 2018 - 01:07

Sammet är ju verkligen det finaste som finns!!!

Svara
Inger måndag, oktober 22, 2018 - 06:14

Blev väldigt snyggt. Däremot tyckte jag inte om att du har så mycket den här kan du köpa här, här, här, här osv.

Svara
Maria Ljungström måndag, oktober 22, 2018 - 09:22

Tack! Jag lever på bloggen och då är det köpa här som gäller :)

Svara
Netti Starby måndag, oktober 22, 2018 - 06:19

Vad fint det blev och bra tips! :-D Kramis

Svara
Matilda Berlin måndag, oktober 22, 2018 - 08:11

Men OMG vad fint!! Vill ha det där sovrummet, hihihi! KRAM fina <3

Svara
Celine måndag, oktober 22, 2018 - 09:53

Men wow vilken förändring! Så snyggt!

Svara
Yasmine måndag, oktober 22, 2018 - 11:39

Ser fram emot att få eget att kunna inreda :)

Svara
Emelie Andersson måndag, oktober 22, 2018 - 13:40

Så fint! :)

Svara
Carro måndag, oktober 22, 2018 - 20:24

Åh så fint! ????

Svara
Louise måndag, oktober 22, 2018 - 22:17

Så härliga tips du alltid delar med dig av! :D

Svara
Maria Ljungström tisdag, oktober 23, 2018 - 00:23

awwwww TACK d värmde i höstkylan :) ja jag försöker ju inspirera bäst det går tror man blir gladare av skönhet :) PUSS M

Svara

Skriv en Kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

12 kommentarer 191 visningar

Om Inredningsvis

Inredningsvis är Sveriges populäraste sajt om inredning och lifestyle, med tusentals läsare varje månad. Maria Ljungström har grundat Inredningsvis och hon har ett sant öga för hur man kan få ett hem att se lyxigt och personligt ut.

Kontakt

@2022 – All Right Reserved. Inredningsvis