Min makeover med snygga sammetskuddar – sovrumstips

(Innehåller Jotex ellos Reforma Soffadirekt annonslänkar)

Jag som många andra ÄLSKAR lyxiga sammetskuddar. Jag bestämde mig därför för att göra en höst trendig makeover på mitt eget sovrum. Jag visar ju inte mitt hem så mycket som många andra influensers. Jag ska dock ändra på detta och börja göra styling inslag hemma hos mig själv. Det är ett personligt sätt att tipsa och inspirera andra, hur man fått till det snyggt på hemmaplan.

Jag valde att pimpa sovrummet med höstens två absolut trendigaste färger, vinrött och lila. Jag valde även att köra en klassisk före/efter så ni kan se vilken stor skillnad färger gör i sovrummet. Bilden innan var även innan jag fick min gudomliga sänggavel. Här ser ni resultatet från fröken Inredningsvis egna lilla sovnäste :)

LÄS MER: Inredningstrender 2020 – 6 trender i ett nytt decennium

sammetskuddar

Sovrum före

Sovrum efter

Få Inredningsvis sovrumsstil

Sänggavel finns att köpa HÄR Lila kuddar HÄR och HÄR Fejk pälspläd grå HÄR Påslakanset HÄR och lyxigt vinröda sammetsgardiner finns HÄR

Om ni kollar in mina gardiner i bakgrunden så ser ni att jag har ett par vita gardiner bakom de vinröda. Detta är ett starkt tips jag ger till er, att sätta upp gardiner lager på lager. Det vill säga ni har två gardinskenor i taket och hänger ett par gardiner längst bak och ett par längst fram på skenorna. Den vita gardinen jag har är dessutom mörkläggande vilket är mer än perfekt i ett sovrum. Fick idéen till detta när jag bodde på ett fancy hotell i Sthlm på Östermalm.

Lägg även väl märke till min underbara katt Brorsans skiftande modellposé

Mer sammetsinredning för ett trendigt sovrum

Gröna sammetskuddar finns  1. HÄR 2. HÄR 3. HÄR 4. HÄR 5. HÄR 6. HÄR

Lilla/röda kuddar finns 1. HÄR 2. HÄR 3. HÄR 4. HÄR 5. HÄR 6. HÄR

Gula/oranga kuddar finns 1. HÄR 2. HÄR 3. HÄR 4. HÄR 5. HÄR 6. HÄR

Grå kuddar ovan hittar ni: 1. HÄR 2. HÄR 3. HÄR 4. HÄR 5. HÄR 6. HÄR

Sammetsgardiner ovan hittar ni ovan från vänster HÄR HÄR HÄR HÄR

Jag tipsar här om några fler sammetskuddar och sammetsgardiner, som ni kan pimpa sovrummet med, för en lyxig mysig känsla. Spana speciellt de nya sammetsgardinerna ovan med en liten söt kappa till, SÅ himla fina.

LÄS MER: 10 billiga överkast i sammet för ett lyxigt sexigt sovrum

Där ser vilken jäkla skillnad färg gör i ett sovrum. Jag har svårt för sådana kliniska beige sovrum, de ger en omysig känsla och jag vill inte sova där. Jag har hämtat inspiration till mitt sovrum från hotell jag bott på med mycket färg. Det kan räcka ibland med bara några färgade prydnadskuddar för att ge rummet en helt ny annorlunda vibe.

Katten Brorsan säger att han är bara nöjd han får en mjuk päls att mysa på :)

Vad gillar ni färg i sovrummet? Hiss lr diss?

Ha en kanon vecka!

LOVE M

REA PÅ SAMMETSINREDNING

 

SAMMETSSOFFOR OVAN FINNS HÄR / SAMMETSSTOLAR HÄR / ÖVRIGA SAMMETSMÖBLER HÄR

 

 

You Might Also Like

12 Comments

 • Reply
  Amanda
  söndag, oktober 21, 2018 at 12:38

  Verkligen så fint <3

 • Reply
  Linn
  måndag, oktober 22, 2018 at 01:07

  Sammet är ju verkligen det finaste som finns!!!

 • Reply
  Inger
  måndag, oktober 22, 2018 at 06:14

  Blev väldigt snyggt. Däremot tyckte jag inte om att du har så mycket den här kan du köpa här, här, här, här osv.

  • Reply
   Maria Ljungström
   måndag, oktober 22, 2018 at 09:22

   Tack! Jag lever på bloggen och då är det köpa här som gäller :)

 • Reply
  Netti Starby
  måndag, oktober 22, 2018 at 06:19

  Vad fint det blev och bra tips! :-D Kramis

 • Reply
  Matilda Berlin
  måndag, oktober 22, 2018 at 08:11

  Men OMG vad fint!! Vill ha det där sovrummet, hihihi! KRAM fina <3

 • Reply
  Celine
  måndag, oktober 22, 2018 at 09:53

  Men wow vilken förändring! Så snyggt!

 • Reply
  Yasmine
  måndag, oktober 22, 2018 at 11:39

  Ser fram emot att få eget att kunna inreda :)

 • Reply
  Emelie Andersson
  måndag, oktober 22, 2018 at 13:40

  Så fint! :)

 • Reply
  Carro
  måndag, oktober 22, 2018 at 20:24

  Åh så fint! 😍

 • Reply
  Louise
  måndag, oktober 22, 2018 at 22:17

  Så härliga tips du alltid delar med dig av! :D

  • Reply
   Maria Ljungström
   tisdag, oktober 23, 2018 at 00:23

   awwwww TACK d värmde i höstkylan :) ja jag försöker ju inspirera bäst det går tror man blir gladare av skönhet :) PUSS M

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.