(Innehåller Jotex annonslänkar)

Våren är här snart med alla ljuvliga saker som kommer med den. Andra ljuvliga saker är Jotex nyheter i vår vilket är många. De har kommit framför allt med flera oväntade möbler vilket är extra kul. Det folk ofta säger till mig är att de gillar Jotex produkter då de ser lyxiga ut men ändå är billiga. Det är just därför jag valt att göra mest reklam för Jotex, då de står för vad jag står för. Det vill säga att alla ska ha råd att få fint hemma utan att behöva bli panka efter köpet.

LÄS MER: Årets lyxigaste sammetsinredning med rabatt just nu

Här presenterar jag nu min absoluta favomöbel från Jotex nyheter i vår samt några fler sköna nyheter från dem….enjoy!

Jotex nyheter

Ni hittar bordet ovan HÄR

Min absoluta favomöbel av Jotex nyheter i år so far är detta lyxiga snygga bord. Det som gör det speciellt är att det är en sk. multitaskingmöbel, vilket jag alltid förespråkar. Det vill säga en möbel som går att använda på flera  olika inredningsvis. Bordet går att ha som soffbord i lilla rummet, som sidobord och även som ett lyxigt sängbord. Denna sorts möbel är toppen att ha i den lilla lägenheten och flytta runt efter behov. Eller varför inte glamma till balkongen i år och ha med bordet ut som drinkbord?

Detta är lyx till budgetpris på högsta nivå och Jotex nya bord Maui får 10 poäng av 10 från fröken Inredningsvis :)

Några andra Jotex favoriter i år

Foto: @homestyle.by.me

Denna sänggavel har en oväntad design om man jämför med Jotex tidigare mer klassiska sänggavlar. Kolla in hur snyggt den gör sig hemma hos duktiga @homestyle.by.me ovan

Nya sänggavlar från Jotex ovan hittar ni HÄR och HÄR

Vikväggen ovan finn HÄR

OCH såklart den GRYMT lyxiga och snygga vikväggen Denna är perfekt för den lilla lägenheten om ni vill tex avskärma sovalkoven från resten av rummet. Eller varför inte ha en garderob bakom vikväggen ?

Spegel ovan hittar ni HÄR

En annan cool sammetsnyhet från Jotex är denna spegel helt klädd i sammet.

Matta finns HÄR Gardiner HÄR

De sista Jotex nyheter jag tipsar om är dessa grymt snygga mörkläggande gardiner och matta i viskos.

LÄS MER: Hetaste inredningstrender 2019 – 4 grymt trendiga färger just nu

Vill ni se ännu fler av Jotex vårnyheter kan ni kolla in det HÄR

Visst är det fina grejer Jotex bjuder på? Det krävs inte mycket för att få ett vårfint hem. Byt tex ut prydnadskuddarna  och vardagsrummet har fått ett helt nytt ansikte. Byt matta och hela rummet får en helt ny look. Testa er fram och mitt allra bästa tips är VÅGA MER, ta i med nya färger och former. Det värsta som kan hända är ju att det blir fult och då är det ju bara att ändra om tills det blir snyggt :)

Ha en fortsatt fin vårvecka!

LOVE M

 

 

 

Författare

Inom inredning älskar jag blandningen av gammalt och nytt, historia gifter sig med nutid, vulgoromantik möter modern stilrenhet. Utöver detta har jag en stor passion för frasiga sidentyger, mörk choklad och långa bad med en doft av lavendel.

2 Comments

  1. Vilka fina färger på lackan och rumsavdelaren! den absolut vackraste färg sammansättningen som jag har sett på länge!

Skriv en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.