( Reklamsamarbete )

När jag firade mina underbara idylliska jular uppe på landet som barn julpyntade vi mycket. Framför allt pyntade jag och mamma jättemycket med små kottar plockade direkt från skogen utanför. Det gav ett sådant mysigt och naturligt intryck med kottar bland alla tomtarna.

Detta inlägg är i samarbete med braskotten.se som har en helt unik och fantastisk produkt. Det handlar om att återanvända kottar och göra om dem till miljövänliga braständare. Japp! ni hörde rätt:)

Miljövänliga julklappar

Braskottarna kommer i en perfekt presentask och som även den är hundra procent miljövänlig.

Butiken Braskotten.se har inte bara braskottar utan även extra långa eleganta ljus. De har skämtsamt döpt dessa ljus till Tall för att matcha deras övriga skogen influerade sortiment. Ljusen passar perfekt nu till jul och Nyår, tillverkas miljövänligt och har en brinntid på hela 11 timmar.

Idéen bakom dessa härliga kotttändare är också kul i sig. En man i Sverige satt på utedass och läste om kottar doppade i stearin i en husmorstidning. Han tog den idéen några steg längre och har nu fått fram en perfekt miljövänlig gå-bort-present. Kottarna doppas i miljövänligt stearin som kommer från en Svensk Svanenmärkt ljusfabrik. Handtagen är även de miljövänliga då de är återanvända från en gammal lädersoffa.

Kotten är en perfekt julklapp eller present till alla som älskar att mysa. Eller varför inte ha en paket kotten med till den klassiska byta-klappar julklappsleken med familjen i jul? Kottarna levereras i en fin ask med 9 st kottar redo att brassa på brasan.

Jag tycker personligen att denna idén om braskottar bara är genial! Av alla miljömärkta produkter jag skrivit om är detta helt klart en av de smartaste och bästa.

Så vill ni satsa på mer miljövänliga julklappar då är det absolut braskottar som är grejen. Ni hittar alla återförsäljare till braskotten.se HÄR

Miljövänlig jul är grejen!

LOVE M

Författare

Inom inredning älskar jag blandningen av gammalt och nytt, historia gifter sig med nutid, vulgoromantik möter modern stilrenhet. Utöver detta har jag en stor passion för frasiga sidentyger, mörk choklad och långa bad med en doft av lavendel.

8 Comments

Skriv en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.