fbpx

Miljövänlig inredning – rätt i tiden

Vi alla bär ansvaret för planetens hälsa. Många av oss är miljömedvetna men miljömedvetenhet i sig kommer inte rädda planeten från föroreningar orsakade av människor. Nej, vi måste även agera för en bättre miljö och köpsbesluten som Du fattar nu kommer påverka alla i framtiden.

Det finns nu ett någorlund stort utbud av ekologiskt mat t.ex. och jag hoppas verkligen att ni väljer detta över besprutade matvaror. Visst kan det kosta lite mer ekonomiskt med ekologiskt mat – men – kostnaden för din (och planetens) hälsa är betydligt högre med icke-ekologiska varor.

LÄS MER: 6 billiga sänggavlar för ett lyxigt sexigt sovrum

Ekologiska och miljövänliga beslut gäller även inom inredning. Visst kan man köpa plaststolar till en (inte alltid) billig peng, men dessa abominationer skadar planeten mer än ni tror – från tillverkningsprocessen till skrotning.

Miljövänlig inredning

 

Snygga XO Soffbord

november september stol
September och November stolar.

Miljövänlig inredning

LÄS MER: 10 snygga sammetsgardiner för lyxigare fönster

Veckans webshop som jag valt ut med stor omsorg är OX Design som producerar spännande och naturliga möbler under namnet OX. Detta Danska företag använder sig av miljövänliga material som infärgat läder från Argentina i sin produktion.

OX själva säger…

Lädret är producerat från nötboskap födda på det kända och berömda Pampas, ett Argentinskt hem för ca 70 miljoner nötboskap. Här får nötboskapen springa runt fritt till största delen av deras liv vilket gör att lädret får ett unikt, naturligt utseende som t.ex. insektsbett. Varje produkt har på detta vis sin egen unika historia!

OX producerar miljövänliga barstolar, fåtöljer, krokar och hängare till pallar, bänkar, småförvaring och soffor.

Jag uppmaner er ALLA att köpa endast miljövänlig inredning när möjligheten finns.

Rädda planeten, en möbel i taget!

LOVE M

 

Få de senaste trenderna och nyheterna först! Prenumerera på vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Följ inredningsvis

Om Inredningsvis

Inredningsvis är Sveriges populäraste sajt om inredning och lifestyle, med tusentals läsare varje månad. Maria Ljungström har grundat Inredningsvis och hon har ett sant öga för hur man kan få ett hem att se lyxigt och personligt ut.

Kontakt

Dekor & Design

Senaste inläggen

COSORI AIRFRYER

@2022 – All Right Reserved. Inredningsvis