Top 4 medelhavskryssning resor i Europa

Sugen på en Medelhavskryssning? Föreställ dig Santorinis klara, söta vatten eller de rika historiska platserna i Aten. Kanske
romantisk atmosfär av Frankrike och Rom. Du kan nå alla dessa platser när du åker på en Medelhavskryssning.
Människor anser att Medelhavet är standarddestinationen för lyxkryssningar. På grund av historisk kultur i länderna i regionen och de hisnande sevärdheterna samt den otroliga maten.

Men när på året ska du kryssa Medelhavet, och vilka är de bästa kryssningarna? Låt oss ta med er på 4 drömresor och upptäcka de bästa kryssningarna att testa.

När är bästa tiden på året att segla Medelhavet?

På grund av det extremt varma vädret i södra Europa, så är sommaren en av de mest populära tiderna att åka till Medelhavet. Intervallet mellan hög- och lågsäsong, mellan april och maj och september och Oktober, föredras av många kunniga kryssare.

Om du bestämmer dig för att ta en kryssning på sommaren, tänk på att augusti är en populär semester
månad i Europa. Att gå i augusti kan innebära att flera restauranger, butiker och turistattraktioner
kommer att vara stängd under din vistelse. Även om augusti är en populär månad för medelhavskryssningar,
denna period kan fortfarande fungera för pro-resenärer. Det är inte idealiskt om du är en förstagångsresenär som vill
att uppleva allt.

Om du inte gillar den extrema värmen, tänk på att resa till Medelhavet under de svalare årstiderna Oktober till april. Men bli inte förvånad om det regnar mycket i november eller Januari.

Upptäck det ljuvliga Medelhavet

Medelhavskryssningar stannar vid samtida städer och historiska platser, charmiga städer och
slottsfort, betydande historiska och religiösa monument, härliga strandgömmor och
spännande marknader.

Den är idealisk för förstagångskryssare, men du kommer också att stöta på turister som återvänder år efter år sedan dess
det finns så mycket att se i detta enorma område av Europa. Kryssningar kanske föredrar fartyg som reser genom östra Medelhavet anlöper i turkiska hamnar som Istanbul, Kusadasi och Bodrum, såväl som på grekiska öarna, Svarta havet och italienska och Kroatiska Adriatiska kusten. Pireus (för Aten), i Grekland; Istanbul, i Turkiet; och Venedig, i Italien är några av de viktigaste ombordstigningshamnarna.

Andra är mer intresserade av att ta kryssningarna i västra Medelhavet som gör stopp i Spanien, Italien och Frankrike. Ibland lägger den till vid Marocko, Tunisien, Gibraltar och Kanarieöarna öar. Barcelona, ​​Spanien; Genua och Italien. Ibland även Southampton, Dover eller Harwich i Storbritannien är alla möjliga ombordstigningsplatser.

SHOPPA FAVORITER

Nordic Nest
4.679 SEK5.199 SEK
Nordic Nest
1 3691 825
Nordic Nest
2 0953 499

Top 4 bästa medelhavskryssningar i Europa

1. Norwegian Cruise

Medelhavskryssare anser att Norwegian Cruise är den bästa kryssningen för att ge dig det bästa
värde för dina pengar. Fartyget med namnet: ”Norwegian Epic” seglar från Barcelona, Spanien, i sju nätter och lägger till i
Neapel, Rom och Livorno i Italien. Den stannar längs vägen i den berömda hamnen i Cannes och

Palma de Mallorca.

Norwegian Epic är en av de mest populära Medelhavskryssningarna, och den erbjuder massor av
bekvämligheter för att säkerställa att din tid ombord är riktigt episk. Den har flera underhållningsalternativ,
såsom liveshower. Det finns också ett brett utbud av boendealternativ, inklusive studior för ensamresenärer,
familjerum och spasviter.

2. Kändiskryssning

Nästa på listan är Celebrity Cruises. Det är det bästa nya fartyget som seglar till Medelhavet. Celebrity Cruise driver ett fartyg som heter Celebrity Edge. Den kryssar från Rom, Italien och reser i tio nätter med stopp på Civitavecchia, Messina och Neapel i Italien; Santorini, Aten, Mykonos, Rhodos, Chania och Kreta i Grekland.

Celebrity Edge är en av de nyaste kryssningarna som seglar på Medelhavet. Eftersom det är en helt ny kryssning, den har allt du kan begära och mer, från en takträdgård där du kan njuta av en drink medan du tittar på det omgivande havet och en teater.

3. Viking Ocean Cruises

Den tredje bästa medelhavskryssningen på denna lista är Viking Ocean Cruises. Fartyget är
vackert ljus och ren, med en modern skandinavisk design. Eftersom det är ett stort fartyg är det
blir inte trångt.

Viking erbjuder flera medelhavsseglingar som stannar vid olika hamnar. Tack vare destinationsfokuserade resplaner och en gratis landutflykt i varje hamn, du kommer att lära dig mer om destinationer som Florens, Italien, Dubrovnik, Kroatien, Aten, Grekland och Monte Carlo under din resa. Genom att boka en ”kryssningsförlängning” före eller efter din resa kan du göra det förlänga din tid i Europa.

4. Seabourn Cruise Line

Ett annat toppkryssningsrederi för Medelhavet är Seabourn Cruise Line. Kryssare som upplevt seglar med det sade att när de kryssar till platser som Malta och Santorini, de njuta av storhet och överflöd av faciliteter ombord som erbjuds av Seabourns fartyg, som inkluderar gourmetmat, kulinariska konstupplevelser, eleganta pooler och livemusikställen.
Trängsel är inte ett problem eftersom det bara rymmer 600 passagerare och alla drycker och måltider serveras ombord är gratis.

Slutsummering

Att nån gång i livet åka på en lyxkryssning i Medelhavet är ett måste. Det behöver inte va jättedyrt, det handlar om vilket cruise line ni väljer. Det går förresten en jättebra serie om besättning på en lyxkryssare i Medelhavet, den heter Below deck, mediterranean. Ni kan följa deras äventyr på lyxkryssaren HÄR

SHOPPA FAVORITER

Nordic Nest
4.679 SEK5.199 SEK
Nordic Nest
1 3691 825
Nordic Nest
2 0953 499

 

Foto längst upp från: Apollo.se

Få de senaste trenderna och nyheterna först! Prenumerera på vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Skriv en Kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

0 Senast uppdaterad 718 visningar

Om Inredningsvis

Inredningsvis är Sveriges populäraste sajt om inredning och lifestyle, med tusentals läsare varje månad. Maria Ljungström har grundat Inredningsvis och hon har ett sant öga för hur man kan få ett hem att se lyxigt och personligt ut.

Kontakt

Dekor & Design

Senaste inläggen

@2022 – All Right Reserved. Inredningsvis