fbpx

Mattor utomhus – 20 fynd under 2000 kr

(Innehåller annonslänkar)

Letar ni billiga mattor för utomhus? Sluta leta för här tipsar jag om de absolut snyggaste utomhus mattor just nu OCH billigt. Rätt utomhusmatta på uteplats och balkong kan göra mirakel. Jag brukar alltid säga när man inreder inne att allt börjar med grunden, dvs rätt val av matta och golv. Så gäller även på uteplatsen och tänk efter vilken känsla ni vill uteplatsen ska ha, välj sen mattan efter det.

Vill ni ha en sval känsla på uteplatsen kan det vara snyggt att ha en grå matta som ger ett stilrent sobert intryck. För en varmare känsla välj beige matta och då är det fint att matcha med tex rosa blommor som rosor.

LÄS MER: Billiga utemöbler – så får ni en lyxig uteplats 

Här är nu denna veckans inredningsfynd i form av 20 mattor utomhus under 2000 kr!

Mattor utomhus

Foto: @ameliesjobring

Beige utomhusmattor

Ni hittar utematta ovan HÄR

Mattor ovan finns 1. HÄR 2. HÄR 3. HÄR 4. HÄR

Ni hittar mönstrad utematta HÄR

MÖNSTRADE UTOMHUS MATTOR

Mattor ovan 1. HÄR 2. HÄR 3. HÄR 4. HÄR

RUNDA MATTOR UTOMHUS

Runda mattor ovan 1. HÄR 2. HÄR 3. HÄR 4. HÄR

Runda utomhus mattor trendar stort denna utesäsong! Dessa mattor passar även perfekt för små uteplatser och balkonger.

HÅLBARA UTEMATTOR

Återvunnen matta ovan finns HÄR

Hållbar matta ovan finns HÄR

Att handla hållbart är viktigt i nuläget! Dessa två mattor ovan är ett ex. på detta, då de är handvävda i polyester gjord av återvunna PET-flaskor. De är inte bara snygga de är miljövänliga också!

KUDDAR ATT MATCHA MED MATTOR

Alla kuddar hittar ni HÄR

Inget kan förvandla en uteplats till en lyxig oas som prydnadskuddar kan. Dessa kuddar gör genast uteplats och balkong inbjudande och mysig.

3 snabba tips för en mysig lyxig uteplats

  1. Ha rätt underlag! Inred uteplats och balkong med en snygg stor utematta i neutral färg som bas.
  2. Tänk detaljer! Inred med mysiga lyktor i olika storlekar och häng belysning lite var stans i taket och längs väggar. Ha massa snygga krukor med grönskande växter i överallt.
  3. Pimpa med textilier! Detta är viktigast för en lyxig uteplats. Ha massa snygga prydnadskuddar i soffa och stolar. Ha några varma plädar lite varstans för kyliga sommarkvällar (kom igen vi bor väl i Sverige ellerrrr!!

Slutsummering – Mattor utomhus

Så där ja hoppas att ni fått utemattor inspo nu att rocka till uteplatsen i sommar. Vi brukar säga att allt börjar med matta och golv inom inredning. Detta gäller även när det kommer till att inreda uteplats och balkong. Redo för många lååånga utekvällar i goda vänners lag och många liter med svalkande Rosévin :)

SHOPPA UTEMÖBLER

Få de senaste trenderna och nyheterna först! Prenumerera på vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Följ inredningsvis

Om Inredningsvis

Inredningsvis är Sveriges populäraste sajt om inredning och lifestyle, med tusentals läsare varje månad. Maria Ljungström har grundat Inredningsvis och hon har ett sant öga för hur man kan få ett hem att se lyxigt och personligt ut.

Kontakt

Dekor & Design

Senaste inläggen

COSORI AIRFRYER

@2022 – All Right Reserved. Inredningsvis