Markiser – så väljer ni rätt solskydd till huset

Visst är solen härlig men det är dock är det inte lika härligt att inomhus sitta glödhet och få den gassande starka sommarsolen rakt i ögonen. Det är då markiser kommer väl till pass som en skyddande sommarhjälte över våra fönster och terrasser. Den senaste generationen markiser är dessutom superenkla i montering och sjukt snygga på köpet !

Ja med rätt solskydd höjs husets utseende och karaktär rejält. Vid val av rätt markis går man oftast efter färg på huset för att få en känsla av klass och flärd. Här nedan ser ni några heta svalkande sommartips på hur huset får helt ny outfit med rätt färgad markis.

Markiser

markiser-fasad

markis vitt hus

Ett vitt hus lyfts till skönhetens skyar med de här blå markiserna !

markiser

markiser-gula-hus

markiser-svart-hus

markiser-brunt-hus

terrassmarkis

Med terrassmarkiser från 140kvadrat.se förvandlas verandan till ett härligt solskyddat uterum på nolltid :)

markis-markiser

Alla markiser ovan kommer från denna veckas webbshop 140kvadrat.se som specialiserat sig på markiser både till terrass och fönster. Denna sköna butik säljer dock inte bara terrass och fönstermarkiser utan även luftkonditionering och poolvärmepumpar.

Markiserna är även helt Svensktillverkade och därmed av allra högsta kvalitet. Det är riktiga märkesmarkiser från tillverkaren Riviera i Partille, och att vävarna kommer från Borås-företaget Sandatex.

Butik 140kvadrat lovar därför sina kunder allra bästa kvalitet men också det allra lägsta priset online på markiser. De erbjuder även snabb fri leverans samt att man kan beställa vävprover på markiserna för att få rätt färg till rätt hus.

Så vill ni gå en sval sommar till mötes med stil och klass ska ni besöka 140kvadrat HÄR.

Ha en härlig dag :)

LOVE M

140kvm banner

Följ inredningsvis

Om Inredningsvis

Inredningsvis är Sveriges populäraste sajt om inredning och lifestyle, med tusentals läsare varje månad. Maria Ljungström har grundat Inredningsvis och hon har ett sant öga för hur man kan få ett hem att se lyxigt och personligt ut.

Kontakt

Dekor & Design

Senaste inläggen

Casino utan svensk licens

@2022 – All Right Reserved. Inredningsvis