Hälsa – Tips på Zonterapi i Göteborg

Jag har provat på det mesta inom holistisk medicin men inte Zonterapi. Därför har jag för ett tag sedan varit hos en riktigt bra terapeut som utför zonterapi i Göteborg vid namn Robert Lindell.

Zonterapi i Göteborg

ansikts zon

ZONTERAPI ANSIKTE

Det jag testat hos honom är ansiktszonterapi samt den klassiska zonterapin på fötterna. Zonterapi i ansiktet var avslappnande med lätta utrensningseffekter efteråt. Enligt kinesisk medicin sitter flest akupressurpunkter samlade i ansiktet och alla åkommor kan därmed  botas med zontryck därifrån. Men ansiktszonterapi har inte bara medicinska effekter utan även starkt föryngrande effekter. Robert skämtar att den enda biverkning jag kommer att få är att jag blir ännu vackrare efteråt.

Summering ansiktszonterapi :  Bra för alla med lättare medicinska problem, behagligt tryck i ansiktet samt man känner sig mer uppstramad och yngre efteråt. Jon sa när jag kom hem att jag såg yngre ut OCH det är bästa betyget eller hur :)

ZONTERAPI FÖTTER

Den terapi jag provade på nästa gång är Zonterapi på fötterna. jag har alltid trott att det måste göra jätteont för att ha någon effekt.  Men jag hade fel Robert trycker lätt på akupressurpunkter på fötterna med cirklande ganska sköna rörelser. Han säger att zonterapi ska utföras olika efter hur olika människor mår och reagerar.

Jag är väldigt i huvudet hela tiden så att bli jordad genom zonterapi passar mig perfekt. På en punkt på foten gör det jätteont och det visar sig vara höfterna som jag haft problem med länge. Alla punkter på fötterna är kopplade till olika organ i kroppen och kan därmed hela dem med tryck. Zonterapi är ingen bullshit utan fungerar och känns direkt vart den gjort verkan i kroppen. Man kan få lätta utrensningseffekter efteråt men detta är bara tecken på att kroppen läker och tar till sig behandlingen.

Summering zonterapi fötter: UNDERBAR behandling som gör mig lugnare mer stabil och jordad efteråt. Mina magproblem blir bättre och jag känner mig även piggare. Rekommenderas även till svåra symptom och sjukdomar med patienter som inte fått hjälp  inom sjukvården.

zonterapi

Zonterapi i Göteborg

Robert själv är inte bara bra på det han utför utan har även en oerhörd kunskap inom både medicin och naturprodukter. Han säljer speciellt utvalda vitaminer och naturmedel från kända märken som Holistic.  Robert jobbar förutom Zonterapi med bl. a Kinesiologi, Kraniosakral osteopati,Shiatsu och Tui Na massage, därtill gör han även iris och blodanalys.

Så vill ni möta hösten friska, pigga, stressfria och allmänt mer i balans kan ni besöka Robert och ni kan läsa hans hemsida HÄR

Ha en fin dag :)

LOVE M

Få de senaste trenderna och nyheterna först! Prenumerera på vårt nyhetsbrev – helt gratis!

2 kommentarer

ania lördag, september 6, 2014 - 20:10

Wow!! amazing <33333333333333

Svara
trollet söndag, september 7, 2014 - 00:25

Låter ljuvligt!!

Svara

Skriv en Kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

2 kommentarer 603 visningar

Om Inredningsvis

Inredningsvis är Sveriges populäraste sajt om inredning och lifestyle, med tusentals läsare varje månad. Maria Ljungström har grundat Inredningsvis och hon har ett sant öga för hur man kan få ett hem att se lyxigt och personligt ut.

Kontakt

Dekor & Design

Senaste inläggen

@2022 – All Right Reserved. Inredningsvis