Är ni som jag trötta på SJs hjärnskakande sk. restaurangvagn med torrare utbud är Sahara i högsommarvärme! Då ska ni spana in Marbodals nya kampanj som utspelas på ett tåg. I ett lyxigt Marbodal inrett tåg kök får mästerkocken högst oväntat besök. Av en grupp rockabillys får kocken en hemlig ingrediens och av den har han exakt 60 min på sig att göra något riktigt gott med den.

Kolla in videon med en skön kryddmix av rostad sötpotatis, vintage feelings, ursnygg Marbodal dekor, en jäkla bra kock och allt sker på ett tåg på väg mot än så länge okänt mål!

Marbodal

Jag kan tillägga att Marbodal har flera nya spännande köksinredning nyheter i år. De har just nu även ett mästerligt erbjudande där man får vitvaror för hela 20 000 kr om man köper ett komplett Marbodal kök. Jag har själv alltid älskat Marbodals köksinredningar då det osar klass och kvalitet om deras kök.

Hade jag inte bott i hyresrätt hade jag absolut slått till på den köks dealen:)

/Maria

(Detta inlägg är ett reklamsamarbete )

INREDNINGSVIS KÖPTIPS:

Författare

Inom inredning älskar jag blandningen av gammalt och nytt, historia gifter sig med nutid, vulgoromantik möter modern stilrenhet. Utöver detta har jag en stor passion för frasiga sidentyger, mörk choklad och långa bad med en doft av lavendel.

Skriv en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.