Jag har ända sedan jag var liten flicka fascinerats av det okända. Jag kände mig aldrig riktigt hemma eller förstådd i skolan, så jag flydde ofta in i magiska världar genom böcker om häxor, aliens och hemsökta engelska gods.

När jag blev en lite större flicka och ett kryddmått visare drogs jag mer till det andliga och sinnliga. Det var samma känsla av det okända som när jag var barn. men detta andliga sökandet är på ett mer vuxet plan. Jag tror på att det finns så mycket mer än vad vårt öga ser och vårt intellekt förstår, magiska energier omkring oss som styr allt.

Själv har jag har t.ex. provat de flesta alternativa andliga behandlingar och ser alltid livet som en resa där man inte ska stå still, utan alltid våga pröva sina vingar på nya okända marker och såklart gäller även det när det kommer till julklappar.

Julklappar

julklappar

 

magiska julklappar

Underbar handgjord serie Willow Tree av Konstnären Susan Lordi där skulpturerna symboliserar kärlek och ljus på många plan i livet.

julklappstips - Kopia

Gudomligt vacker gravängel som vakar över de som lämnat jordelivet.

bocker - Kopia

Magiska chakraljus vars krafter balanserar och inspirerar :)

inredningstips

Fortsättningen på succéboken The Secret och Kat-kort att förgylla julen med. De här spännande julklapparna är garanterat något ni blir ensamma i familjen om att ge bort :)

inredningsblogg - Kopia

Ekologiska produkter helt fria från alla gifter och syntetiska ämnen för en renare jul.

Julklappar tips

Jag har tagit fram sistaminutentips i julhandeln och idag har jag äran att presentera en annorlunda andlig webshop vid namn lillaharmoniboden.se De bjuder på en blandad kompott av magiska prylar som chakraljus, handgjorda änglar och böcker om det andliga i livet. Perfekt butik att besöka för dig som söker spänning och som vill ha julklappar till de som gillar det annorlunda och mer andliga.

Veckans valda webshop står för sitt namn och handplockar sina varor från bl.a. Miljögården, Interiörhuset, Green Gate, Kreativ Insikt, Trademan och AC of Sweden. En butik för oss som vill ha lite mer av livet helt enkelt.

Så vill ni ge bort något i present utöver det gamla vanliga ska ni genast bege er dit :)

Ha en magisk dag!

LOVE Maria

 

Författare

Inom inredning älskar jag blandningen av gammalt och nytt, historia gifter sig med nutid, vulgoromantik möter modern stilrenhet. Utöver detta har jag en stor passion för frasiga sidentyger, mörk choklad och långa bad med en doft av lavendel.

10 Comments

  1. Malin Dahlstrom Reply

    willow trea figurerna fastnade jag för, kan inte riktigt sätta fingret på exakt vad det är med dom men dom speglar ett sånt lugn.. Bra tips!
    // Malin

Skriv en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.