fbpx

Lampor med lyx & klass från La Vanille

En favoritwebshop just nu är LaVanille.com som är en designbutik för lampor och belysning på nätet med internationellt välkända varumärken. La Vanille har ett stort sortiment av lyktor och ljusstakar från Lene Bjerre samt lyktor från Blanc d’Ivoire. De har även härligt lyxiga doftljus från Linari som ni bara MÅSTE kolla in :)

Det var sjukt svårt välja bland alla läckra lampor men här är ett urval just for you……

Lampor

prydnadskuddar

lampor

Jag är tokKÄR i den rosa lampskönheten från Heathfield & Co och namnet Paris Antique Rose kunde inte vara mer passande :)

inredningsblogg

inredning

Om ni är doftljusnarkomaner som mig är dessa lyxiga ljus från Linari ett måste. Finns att köpa HÄR

img class=”alignnone size-full wp-image-6565″ alt=”guld” src=”https://inredningsvis.se/wp-content/uploads/2013/03/guld.jpg” width=”576″ height=”300″ />

solbrillor

De gyllene lampor ovan gör vilket hem som helst fullt av flärd och klass, märke Heathfield &  Co, finns hos Lavanille.com

inredningstips

koksinredning

Det var dessa snygga designlampor från Original BTC man kunde se hos den trendsäkra Miss Carrie (Sex and the city) Bradshaw :)

lampor

lampor tips

 

Vacker glasbelysning av designer Lene Bjerre finns att köpa HÄR

soffbord

LAMPOR

Som ni nog vet vid det här laget så har jag en stor passion för vackra lampor. Rätt belysning på rätt plats i ett rum kan förändra och göra mirakulös skillnad. Lampor är lite som blommor – de lyser upp vardagen och båda är lätta att byta ut efter säsong och humör :)

Lavanille.com har ett stort sortiment av lampor från Heathfield & Co, Andrew Martin och Original BTC  Designlamporna från Original BTC kan bl.a. ses i Parisbutiken Merci och i Carrie Bradshaws kända lägenhet från Sex & the City i New York. Lavanille.com är helt enkelt en butik som sticker ut i mängden bland många halvtrista klonade lampbutiker.

Har ni inte hittat denna underbara butik på egen hand så guidar jag gärna vägen till lamparadiset och ni hittar allt HÄR

Ha en skön helg med hopp om vårsol, sötnosar! :)

LOVE M

LA-VANILLE

Få de senaste trenderna och nyheterna först! Prenumerera på vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Följ inredningsvis

Om Inredningsvis

Inredningsvis är Sveriges populäraste sajt om inredning och lifestyle, med tusentals läsare varje månad. Maria Ljungström har grundat Inredningsvis och hon har ett sant öga för hur man kan få ett hem att se lyxigt och personligt ut.

Kontakt

Dekor & Design

Senaste inläggen

COSORI AIRFRYER

@2022 – All Right Reserved. Inredningsvis