(Innehåller Jotex Ellos Soffadirekt annonslänkar)

Att tillsätta lyxig belysning i ett rum i form av några väl utvalda lampor kan göra underverk. Rätt lampa på rätt plats kan ändra hela rummets karaktär. Jag själv gillar att punktbelysa och dimra hemma hos mig. Jag har tex satt upp spotlights mot gardiner och mot större tavlor. Detta gör att de sakerna ser upplysta och lyxiga ut när mörkret sänker sig. Det är ju allmänt mörkt denna årstiden och då får man ta till alla knep i boken när det kommer till att belysa och mysa.

LÄS MER: Inredningstrender 2019 – 4 grymt trendiga färger just nu

Här tipsar jag nu om lyxig belysning och massa läckra lampor med rabatt just nu. Januarirean är långt ifrån slut och många fynd finns ännu att göra :)

Lyxig belysning

Kristallkronor lik den ovan hittar ni HÄR och HÄR

Lyxiga taklampor ovan finns 1. HÄR 2. HÄR 3. HÄR 4. HÄR 5. HÄR 6. HÄR 7. HÄR 8. HÄR

Lampor ovan hittar ni 1. HÄR 2. HÄR 3. HÄR 4. HÄR 5. HÄR 6. HÄR

Lyxig belysning nyheter 2019

Dessa lampor ovan är helt nya detta året och visst är de bara grymt fina. Bordslampor passar perfekt som sänglampor eller i fönstren matchande nån snygg gardin i sammet.

Vacker bordslampa ovan finns HÄR

Bordslampor med rabatt

Bordslampor ovan hittar ni 1. HÄR 2. HÄR 3. HÄR 4. HÄR 5. HÄR 6. HÄR 7. HÄR 8. HÄR 9. HÄR

Foto: @mahlinsgodbitar

Man kan ju även trolla hemma med belysningen och få vissa saker att tonas ner och få andra fina saker föras fram i ljuset. Ett supertips är att ha lampor i fönstren om ni bor på markplan. Dessa hindrar nämligen insyn med hela 80 % Jag menar hur kul är det med nyfikna fönstertittande äckelgubbar, när man känner för laga pasta i underkläderna haha:)

Ha en helt LYSANDE helg nu :)

PUSS M

INREDNINGSVIS BONUS KÖPTIPS

Inredning ovan finns 1. HÄR 2. HÄR 3. HÄR 4. HÄR 5. HÄR 6. HÄR 7. HÄR 8. HÄR 9. HÄR 10. HÄR 11. HÄR 12. HÄR 13. HÄR 14. HÄR 15. HÄR 16. HÄR 17. HÄR 18. HÄR

Fler lyxiga sittpuffar hittar ni billigt  HÄR

 

Författare

Inom inredning älskar jag blandningen av gammalt och nytt, historia gifter sig med nutid, vulgoromantik möter modern stilrenhet. Utöver detta har jag en stor passion för frasiga sidentyger, mörk choklad och långa bad med en doft av lavendel.

Skriv en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.