fbpx

Lyxig Aroma Diffuser från Livehome.se

(I samarbete med Livehome.se)

Jag har alltid älskat allt som är naturligt och holistiskt tänkande. Jag tror mycket mer på att hela kroppen och bygga upp den på ett naturligt sätt. Det jag inte tror på är massa toxiska syntetiska läkemedel med otaliga biverkningar. Något speciellt jag gillar är eteriska oljor och jag badar ofta i dem hemma. Det är så spännande med dessa oljor då det finns en olja för varje besvär. Örter har en fantasisk läkande effekt på kroppen. Jag är övertygad att lösningen på alla sjukdomar finns att hämta i naturen.

På vintern är det lätt att bli i obalans pga den torra kalla luften, då kan det vara väl värt att skaffa en luftfuktare. Idag tipsar jag om ett företag vid namn livehome.se Från dem har jag nu en jättefin aroma diffuser lampa och ni ser den här nedan.

Just nu får ni även 12 % rabatt på hela Livehomes sortiment om ni använder rabattkod “HEM12” i kassan.

Här ovan ser ni min nya Aroma diffuser från livehome.se och se så vackert den lyser. Den har en inbyggd belysning som skiftar så himla coolt i olika färger.  Mn häller bara enkelt i vatten och några droppar eterisk olja. Sedan står den och pumpar ut väldoften i rummet, tills man stänger av den.

Jag kan tipsa alla som är stressade att använda några eteriska droppar av lavendel i denna diffuser. Lavendel är känd för sin avslappande och nedstressande effekt. Vill ni istället bli pigga tipsa jag om citrusoljor samt eucalyptus.

Jag är jättenöjd med min aroma diffuser och den ger en sån där lyxig touch i rummet. Man får nästan en SPA känsla med den hemma. Jag tipsar att testa er fram med olika doftoljor i diffusern, till ni hittar er favodoft. Perfekt om ni har ett rum med torr irriterande luft. Vattenångan är även bra för era gröna växter, så jag har ställt lampan brevid mina orchidéer.

Livehome.se är en butik online som har allt det där lilla extra till hemmet. Jag brukar säga att det är ju detaljerna som gör hela skillnaden. Livehome har de detaljerna, som tex. doftljus, doftpinnar, aromalampor, doftpåsar etc. De har även ett sortiment med inredning, rengöring och kroppsvård.

Aroma diffusern är även den perfekta presenten till alla som älskar lyx i hemmet. Vem blir inte glad för lite härlig väldoft i en grå vardag? Och ni får dessutom 12 % rabatt på hela Livehomes sortiment om ni använder rabattkod “HEM12” i kassan.

Små detaljer gör stor skillnad!

LOVE M

Få de senaste trenderna och nyheterna först! Prenumerera på vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Följ inredningsvis

Om Inredningsvis

Inredningsvis är Sveriges populäraste sajt om inredning och lifestyle, med tusentals läsare varje månad. Maria Ljungström har grundat Inredningsvis och hon har ett sant öga för hur man kan få ett hem att se lyxigt och personligt ut.

Kontakt

Dekor & Design

Senaste inläggen

COSORI AIRFRYER

@2022 – All Right Reserved. Inredningsvis