LPG i Göteborg – Life Long clinic

Letar ni efter ett ställe som utför bra och proffsig LPG i Göteborg ? SE HIT för jag har nyss varit och provat på denna behandling på den mysiga kliniken Life Long clinic mitt i stan här i Göteborg. Jag blev väl mottagen av hudterapeuten som först gav mig en rengöring i ansiktet och  under tiden fick jag sitta i en vibrerande massagestol. För er som inte har koll på vad LPG behandling är följer här lite info

LÄS MER: 10 sammetsmöbler för ett lyxigt hem med WOW-känsla

Maskinen sätts igång och används med olika intensitet av vakuuminställning, beroende på vad man vill jobba på. Sedan appliceras maskinens munstycke mot hudytan och stegvis går terapeuten igenom hela ansiktet. Små flärpar tar tag i huden och lyfter den uppåt i små hastiga rörelser. Olika program och hastigheter avgör vad man jobbar på: dränering, cirkulationsökning, uppmjukning, formning och lyftning.

LPG i Göteborg

LPG´s ansiktsbehandling kallas även Cosmécanique, eller lift 6. LPG behandling för ansiktet är en icke kirurgisk, mekanisk massageteknik som görs med en speciell maskin. Det är behandlingen för alla som vill ha ett naturligt ansiktslyft, utan knivar. Behandlingen förebygger och bekämpar hudens åldringstecken samtidigt som den främjar uppbyggnaden av huden, lyfter, slätar ut och tar fram ansiktets konturer.

Och så några frågor till Life long clinic själva:

Er salong var en av de första som började med LPG i Göteborg, varför valde ni just denna metod att arbeta med?

Vi valde LPG  i vår klinik eftersom den har funnit i över 25 år i marknaden med världs patenterad teknik för fettreducering,kropps och ansikts skulptering utan kirurgi, tekniken utveckas ständigt frammåt för både skönhet och hälsa bla. annat medicinsk lymfdränage, idrottskador, före och efter operations behandlingar till ex.

Vi på Life Long Clinic strävar efter det senaste, säkra, resultatinriktade behandlingar som vi vill erbjuda våran kunder som kan  känna sig trygga i våran händer.

INREDNINGSVIS KÖPTIPS

Vad skiljer LPG från t.ex. vanlig manuell ansiktsmassage?

LPGs världspatenterade teknik separerar vävnadslagren och stimulerar kroppens egna system att göra sig av med lagrat fett och stimulera lymfan. Den patenterade tekniken med motoriserade rullar och undertryck i behandlingshandtaget, masserar ansikte och  kropp så att circulation, lipolysen/fettnedbrytningen kommer igång samt stimulering av kollagen och elastin i huden som leder till fastare o friskare hud.

Tekniken har kontinuerligt utvecklats och de positiva effekterna på både hälsa och skönhet.Behandlingen stimulerar kollagen- och elastinbildning samt främjar celltillväxten. Rynkor reduceras och hyn får tillbaka sin lyster!

Går det att använda LPG på kroppen också?

Självklart! Gör man det så kallas det Lipomassage, medicinsk lymfdränage, bland annat.

Använd LIPOMASSAGE till ex. för att permanent eliminera djup fettvävnad som inte försvinner med annan behandling, såsom motion eller olika dieter. Redan efter sex 35-minuters pass kommer du vanligen att se synliga resultat på din figur och inse att du blivit av med fett där du önskade! eller göra en  Behandlingen som  är även effektiv för att sätta igång cirkulationen och lymfan för utrensning av slaggprodukter i kroppen för bästa välbe finnande.

Vilka andra behandlingar än LPG rekommenderar du från er salong?

Vi rekommenderar många olika unika behandlingar som vi utför specifik på Life Long Clinic bland annat Hollywood Combo, oxygen behandling, hudföryngring, behandling med laser eller varför inte testa resultat inriktad cellulitbehandling med Akustic wave therapy inför Bikini säsongen, bäst att gå in i våran webbsida och välja bland rad olika terapier: www.lifelong.se

LÄS MER: 6 billiga sänggavlar för ett lyxigt sexigt sovrum

Jag tackar Life long clinic för en härlig avkopplande stund i en stressad vardag. Denna relaxoas ligger på Vasagatan 58 vid Heden och jag kan varmt rekommenderar ett besök dit. Hudterapeuten jag fick hade stor kunskap om allt inom hud och ansiktsvård, så har ni några problem gå till henne. Kliniken säljer även hudvårdsmärket Peter Thomas Roth och jag använder just nu deras serum med C vitamin och det är GRYMT bra.

Inredningsvis ger högsta betyg till LPG i Göteborg  hos Life long clinic och ni hittar deras hemsida HÄR

Ha en avkopplande Söndag :)

LOVE M

INREDNINGSVIS SHOP

Få de senaste trenderna och nyheterna först! Prenumerera på vårt nyhetsbrev – helt gratis!

3 kommentarer

trollet söndag, maj 4, 2014 - 11:13

men så härligt det låter!! får kolla in och kankse besöka när jag kommer till göteborg=))

Svara
mittgodastefinaste söndag, maj 4, 2014 - 16:43

Det är så härligt med den känslan, när man känner sig sådär superren i hyn efter en ansiktsbehandling!

Kram Jenny

Svara
Katta söndag, maj 4, 2014 - 19:26

Fin blogg kolla gärna in min blogg :)

Svara

Skriv en Kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

3 kommentarer 528 visningar

Om Inredningsvis

Inredningsvis är Sveriges populäraste sajt om inredning och lifestyle, med tusentals läsare varje månad. Maria Ljungström har grundat Inredningsvis och hon har ett sant öga för hur man kan få ett hem att se lyxigt och personligt ut.

Kontakt

Dekor & Design

Senaste inläggen

@2022 – All Right Reserved. Inredningsvis