Jag är uppvuxen på landet och kommer därför alltid ha en svag punkt för lantlig inredning. Det är något avslappnat och genuint över landsbyggden som inte staden har. Jag längtar ofta tillbaka till mitt idylliska barndomshem och kommer förmodligen återvända till naturen en gång när jag är klar med storstadslivet.

kristallkrona

Textilier från Mrs. Humble erbjuder ett unikt och personligt hantverk i modern tappning från världens alla hörn. De stödjer småskalig tillverkning och produkterna präglas av hantverksskicklighet samt är skonsamma mot naturen. Inredningsvis ger tumme upp och LIKE :)

porslin

Chateau Blois

inredningstips

lantligt

Jag ÄLSKAR fjärilar och den underbara affischen Pappilons djurnes från Countrybymail gör mig lyrisk med lätta vårkänslor :)

inredningsblogg

kanel mandel te

Nyheter från Countrybymail i form av härliga teer och vad passar inredningsvis bättre än teet Hem ljuva hem :)

lantlig inredning

Vad är väl lantlig inredning utan linnegardiner? De här är tillverkade av vackert Hellinnetyg.

[hr]

Denna veckans webshop vid namn Countrybymail var lantlig kärlek vid första ögonkast. Denna underbara butik var en av de första lantliga webshoparna i Sverige. Året 2006 startade ägaren Maria Engström Countrybymail och fick abnorm respons från första sidvisning.

Hela Countrybymails inredningssortiment köps in från utlandet. Alla varor är unika och hämtas från bl.a. resor och besök på flera inredningsmässor varje år. Materialen på produkterna är naturliga, charmiga och man kan nästan känna doften av franska lavendelfält :)

Våren 2008 lanserade Countrybymail även sin egna kollektion designad av ägaren Maria. En kombination som är särskilt omtyckt är att kombinera en nött vit inredning med textilier i naturfärgat hellinne.

Countrybymail får högsta betyg från mig, en lantlig butik med rätt känsla för både material, miljö och nyskapande. Som jag sa i början av veckan finns inget bättre än att fynda och denna butik har fler än ett fynd….så skynda dit nu :)

Ha en kanonhelg, sötnosar!

LOVE M

countrybymail

Författare

Inom inredning älskar jag blandningen av gammalt och nytt, historia gifter sig med nutid, vulgoromantik möter modern stilrenhet. Utöver detta har jag en stor passion för frasiga sidentyger, mörk choklad och långa bad med en doft av lavendel.

35 Comments

 1. Nu är ju jag ingen countrytjej för fem öre men det är ju fantastiskt fina bilder med snygga miljöer och inredningsprylar. Hade jag fått för mig att flytta till landet eller köpt mig en gammal kåk så skulle jag helt klart tänka tillbaka på de här bilderna:)
  Tack för visningen och ha en riktigt bra fredag!
  Kram

  • maria Reply

   jag är också trött på Shabby chic men denna inredning var mer modernt lantlig:) LOVE

 2. Underbar inspiration!!
  Ljuvliga bilder….
  Älskar lantligt <3
  Ha en super fredag
  Kramis

 3. Hi Maria! This country decor inspiration is really adorable! I love it too and I can only imagine how much beautiful must be growing up in the country!! Kisses and hugs dear, have a good weekend!! xo

  • maria Reply

   Halo Lilli:) yes It was AMAZING growing up in the green countryside and I miss It sometimes.
   have a great week dear LOVE M

 4. Tack för den härliga inspiration och tipset med mycket vacker butik! Riktigt vackra produkter med stor charm! Den lantlig idyll är så välkomna! Ha en vacker helg!

 5. fjärilar, tror man kan ha precis hur många som helst som tur är :)
  Ha en skön helg!
  Kram

 6. Hei og tusen takk for trivelig kommentar hos meg :o) Jeg liker også landstilen veldig godt :o) Jeg har bloglovin, du finner linken min til høyre på bloggen min. Jeg legger meg til som følger hos deg via Bloglovin, gleder meg til enda mer landstilinspirasjon :o) Ha ei strålende helg! Klem fra Nina

  • maria Reply

   AWWW TACK Nina för så vackra ord..det gjorde min dag:) LOVE till dig

 7. I love it! This is how I picture my future summer house in Sweden, a place where I can relax and be close to nature! Hopefully not in a too distant future!
  Have a great weekend!
  Kram!

 8. Föredrar absolut den lantliga stilen som känns kravlös jämfört med märkes stylade hem!
  Så fin fjärilarna är, skulle passa hos mig med!
  Nej har tyvärr inte bloglovin än så länge får titta på det!

  Ha det fint, kram Marie-Louise

 9. Hi Maria! Thank u for your comment, unfortunately for a mistake I’ve deleted it, I’m so sorry! Anyway tell me where are u following me so I can follow u back! Maybe GFC is the better way ;)

  Nico

 10. Tack för ditt beröm! Jag använder inte mig av bloglovin men lägg gärna till mig ifall du gillar min blogg :-)

Skriv en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.