fbpx

Ljuva lantdrömmar från Countrybymail

Jag är uppvuxen på landet och kommer därför alltid ha en svag punkt för lantlig inredning. Det är något avslappnat och genuint över landsbyggden som inte staden har. Jag längtar ofta tillbaka till mitt idylliska barndomshem och kommer förmodligen återvända till naturen en gång när jag är klar med storstadslivet.

kristallkrona

Textilier från Mrs. Humble erbjuder ett unikt och personligt hantverk i modern tappning från världens alla hörn. De stödjer småskalig tillverkning och produkterna präglas av hantverksskicklighet samt är skonsamma mot naturen. Inredningsvis ger tumme upp och LIKE :)

porslin

Chateau Blois

inredningstips

lantligt

Jag ÄLSKAR fjärilar och den underbara affischen Pappilons djurnes från Countrybymail gör mig lyrisk med lätta vårkänslor :)

inredningsblogg

kanel mandel te

Nyheter från Countrybymail i form av härliga teer och vad passar inredningsvis bättre än teet Hem ljuva hem :)

lantlig inredning

Vad är väl lantlig inredning utan linnegardiner? De här är tillverkade av vackert Hellinnetyg.

[hr]

Denna veckans webshop vid namn Countrybymail var lantlig kärlek vid första ögonkast. Denna underbara butik var en av de första lantliga webshoparna i Sverige. Året 2006 startade ägaren Maria Engström Countrybymail och fick abnorm respons från första sidvisning.

Hela Countrybymails inredningssortiment köps in från utlandet. Alla varor är unika och hämtas från bl.a. resor och besök på flera inredningsmässor varje år. Materialen på produkterna är naturliga, charmiga och man kan nästan känna doften av franska lavendelfält :)

Våren 2008 lanserade Countrybymail även sin egna kollektion designad av ägaren Maria. En kombination som är särskilt omtyckt är att kombinera en nött vit inredning med textilier i naturfärgat hellinne.

Countrybymail får högsta betyg från mig, en lantlig butik med rätt känsla för både material, miljö och nyskapande. Som jag sa i början av veckan finns inget bättre än att fynda och denna butik har fler än ett fynd….så skynda dit nu :)

Ha en kanonhelg, sötnosar!

LOVE M

countrybymail

Få de senaste trenderna och nyheterna först! Prenumerera på vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Följ inredningsvis

Om Inredningsvis

Inredningsvis är Sveriges populäraste sajt om inredning och lifestyle, med tusentals läsare varje månad. Maria Ljungström har grundat Inredningsvis och hon har ett sant öga för hur man kan få ett hem att se lyxigt och personligt ut.

Kontakt

Dekor & Design

Senaste inläggen

COSORI AIRFRYER

@2022 – All Right Reserved. Inredningsvis