Dags för lite ögongodis i kategorin inredning inspiration idag hämtad från min absoluta favotidning…Living Etc :)

Inredning inspiration

inredning inspiration

I detta nummer av Living Etc är deras inredning inspiration på topp. Det var det här sovrummet mina ögon fastnade vid. Perfektion i pastell och högst upp på vackraste-sovrum-listan just nu :)

inredningstips

inredningsblogg

INREDNING INSPIRATION

Jag stog förra veckan i affären blöt och surmulen efter grått ihållande pissregn. Ögnade kritiskt igenom tidningshyllan full med bleka inredningsmagasin ala Vi-är-shabbychic-&-alla-andra-tidningar-lik. Då såg jag plötsligt DET..drömhemmet i senaste numret av Living etc (min absoluta utländska favotidning:) PANG så förvandlades grå vardag till ett pastellfärgat tivoliland med sjungande fåglar i ring. När det kommer till inredning inspiration funkar alltid tidningar i äkta pappersformat bäst på mig.

Bilderna ni ser ovan gjorde mig själaglad och skänkte inspiration trots regn,rusk och grått sinnelag. Det är otroligt vad man kan bli påverkad av rätt bilder som ger liv till skönhetssinnet. Living etc …jag tackar er för att ni var min regnbåge i en grå vardagsvärld:)

Har ni känt så av en tidning??och var hämtar ni er inredning inspiration från ?

Ha en kanondag!

LOVE M

Författare

Inom inredning älskar jag blandningen av gammalt och nytt, historia gifter sig med nutid, vulgoromantik möter modern stilrenhet. Utöver detta har jag en stor passion för frasiga sidentyger, mörk choklad och långa bad med en doft av lavendel.

15 Comments

 1. Underbart sovrum! Och visst kan en tidskrift med vackra bilder lyfta hela humoret!! Lite ogongodis behover man, sarskilt om det ar gratt och trist runt om!
  Kram!

  • maria Reply

   jaa visst är det så…man behöver skönhet när allt annat är fult:)LOVE

 2. Hej, hoppas jag kommit rätt, tack för din kommentar hos mig, kul att du gillade.
  Inredning och inredningstidningar är så roligt så nog blir jag på gott humör att bläddra och fantisera, soffan är underbar, på återseende, kram Irene

 3. Hi Maria! I can get you! It happens to me everytime I read a magazine:P Beautiful bedroom btw, so adorable and girlie! Kisses dear!:*

  • maria Reply

   Haha yes Its funny how so small things can make such a difference:) LOVE Lilli

 4. Stoffisen Reply

  Så fint!
  Visst är det så, en färgklick i tillvaron förgyller massor. Mer förg åt folket!

  Kram bästa du
  Stoffe

Skriv en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.