fbpx

Inredning inspiration – färg i grå vardag

Dags för lite ögongodis i kategorin inredning inspiration idag hämtad från min absoluta favotidning…Living Etc :)

Inredning inspiration

inredning inspiration

I detta nummer av Living Etc är deras inredning inspiration på topp. Det var det här sovrummet mina ögon fastnade vid. Perfektion i pastell och högst upp på vackraste-sovrum-listan just nu :)

inredningstips

inredningsblogg

INREDNING INSPIRATION

Jag stog förra veckan i affären blöt och surmulen efter grått ihållande pissregn. Ögnade kritiskt igenom tidningshyllan full med bleka inredningsmagasin ala Vi-är-shabbychic-&-alla-andra-tidningar-lik. Då såg jag plötsligt DET..drömhemmet i senaste numret av Living etc (min absoluta utländska favotidning:) PANG så förvandlades grå vardag till ett pastellfärgat tivoliland med sjungande fåglar i ring. När det kommer till inredning inspiration funkar alltid tidningar i äkta pappersformat bäst på mig.

Bilderna ni ser ovan gjorde mig själaglad och skänkte inspiration trots regn,rusk och grått sinnelag. Det är otroligt vad man kan bli påverkad av rätt bilder som ger liv till skönhetssinnet. Living etc …jag tackar er för att ni var min regnbåge i en grå vardagsvärld:)

Har ni känt så av en tidning??och var hämtar ni er inredning inspiration från ?

Ha en kanondag!

LOVE M

Få de senaste trenderna och nyheterna först! Prenumerera på vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Följ inredningsvis

Om Inredningsvis

Inredningsvis är Sveriges populäraste sajt om inredning och lifestyle, med tusentals läsare varje månad. Maria Ljungström har grundat Inredningsvis och hon har ett sant öga för hur man kan få ett hem att se lyxigt och personligt ut.

Kontakt

Dekor & Design

Senaste inläggen

COSORI AIRFRYER

@2022 – All Right Reserved. Inredningsvis