Sommaren är här och med den vaknar reslusten! Förra sommaren tvingades alla vara kvar i Sverige pga Corona, men denna sommar är det fritt fram att resa igen. Man tar dessutom numer även PCR Corona test inför flyget, så det är extra säkert att resa just nu. Dessutom gynnar vi rika länder de fattigare länder i EU som drabbats hårdast ekonomiskt i pandemin. De är beroende av oss turister och turistnäringen, så vi gör dem en stor tjänst av att besöka deras länder. All orsak att bege sig ut på äventyr i utlandet med andra ord.

Jag vill därför tipsa om ett boende jag själv bodde på när jag var i Lissabon förra gången. Det heter Lisbon art stay apartments och ligger i det exklusiva området Baixa i Lissabon.

Lisbon Art Stay apartments

Hotellet har flera udda och exentriskt inredda lägenheter. Detta hotell är inget för alla vita minimalister, då det minst sagt sticker ut i dekoren.

För alla färgfantaster så är Lisbon Art Stay apartments en våt dekordröm!

Jag rekommenderar alla att testa på på Lisbon Art Stay apartments då det har det perfekta läget i Lissabon center. Dessutom är personalen ungdomlig och jättetrevlig. Dekoren är spännande så även speglarna i hotellkorridoren. Inredningen är definitivt ”arty” och påminner mycket om Andy warhol eran. Man tar ut svängarna rejält både i färger, mönster och former. Läget är utmärkt i det mest exklusiva området i Lissabon, Baixa. Ni har affärer och mysiga caféer bara några meter från hotellet. Dessutom har hotellet en störtskön restaurang och bar som serverar grym mat efter 18. Jag spenderade 2 dagar på Art stay hotel förra gången jag var i Lissabon 2020.

Ett tips om ni är sugna på att besöka härliga Lissabon och Portugal i sommar. Vill ni boka rum hos Lisbon art stay kan ni göra det på deras hemsida HÄR

LOVE M

Författare

Inom inredning älskar jag blandningen av gammalt och nytt, historia gifter sig med nutid, vulgoromantik möter modern stilrenhet. Utöver detta har jag en stor passion för frasiga sidentyger, mörk choklad och långa bad med en doft av lavendel.

Skriv en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.