Lisbon art stay apartments - portugal restips

Lisbon Art Stay apartments – Portugal restips

Sommaren är här och med den vaknar reslusten! Förra sommaren tvingades alla vara kvar i Sverige pga Corona, men denna sommar är det fritt fram att resa igen. Man tar dessutom numer även PCR Corona test inför flyget, så det är extra säkert att resa just nu. Dessutom gynnar vi rika länder de fattigare länder i EU som drabbats hårdast ekonomiskt i pandemin. De är beroende av oss turister och turistnäringen, så vi gör dem en stor tjänst av att besöka deras länder. All orsak att bege sig ut på äventyr i utlandet med andra ord.

Jag vill därför tipsa om ett boende jag själv bodde på när jag var i Lissabon förra gången. Det heter Lisbon art stay apartments och ligger i det exklusiva området Baixa i Lissabon.

Lisbon Art Stay apartments

Hotellet har flera udda och exentriskt inredda lägenheter. Detta hotell är inget för alla vita minimalister, då det minst sagt sticker ut i dekoren.

För alla färgfantaster så är Lisbon Art Stay apartments en våt dekordröm!

Jag rekommenderar alla att testa på på Lisbon Art Stay apartments då det har det perfekta läget i Lissabon center. Dessutom är personalen ungdomlig och jättetrevlig. Dekoren är spännande så även speglarna i hotellkorridoren. Inredningen är definitivt “arty” och påminner mycket om Andy warhol eran. Man tar ut svängarna rejält både i färger, mönster och former. Läget är utmärkt i det mest exklusiva området i Lissabon, Baixa. Ni har affärer och mysiga caféer bara några meter från hotellet. Dessutom har hotellet en störtskön restaurang och bar som serverar grym mat efter 18. Jag spenderade 2 dagar på Art stay hotel förra gången jag var i Lissabon 2020.

Ett tips om ni är sugna på att besöka härliga Lissabon och Portugal i sommar. Vill ni boka rum hos Lisbon art stay kan ni göra det på deras hemsida HÄR

LOVE M

  Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

  Maria Ljungström

  Maria Ljungström är grundare och skribent på Inredningsvis.se Hon är expert på inredning och har jobbat som homestylist med en gedigen bakgrund inom inredning. Maria gillar att tipsa hur man kan få det fint och lyxigt hemma billigt. Hon har med Inredningsvis medverkat i flera kända media som Expressen, DN, samt skrivit åt GP Bostad.

  Senaste inläggen

  Annonsering

  Vill ni synas på Inredningsvis? Kontakta info@inredningsvis.se för reklamsamarbeten

  Inredningsvis i media

  Följ Inredningsvis

  Om inredningsvis

  Inredningsvis är Sveriges populäraste sajt om inredning och lifestyle, med tusentals läsare varje månad. Maria Ljungström har grundat Inredningsvis och hon har ett sant öga för hur man kan få ett hem att se lyxigt och personligt ut.

  Kontakt

  info@inredningsvis.se

  Alla rättigheter reserverade - Copyright 2024