fbpx

Lexington REA – Upp till 50 % rabatt

Just nu är det stor lyxig Lexington REA! Det är nästan som Lexington inredning står för sig själv, i sitt eget marina himmelrike! Det Svenska företaget har verkligen satt vårt lilla land på kartan interiörmässigt på alla plan. Jag vet heller inte hur många priser och utmärkelser Lexington fått genom åren, men det är väldans många. Stilen är inte som alla andra inredningsstilar, nej den osar klass och lyxliv i Hamptons med havet alltid nära inpå.

LÄS MER: Årets största sommar REA – rabatt med 70 %

Här har jag samlat några riktiga kap på årets Lexington REA!

Lexington REA

Ni hittar Lexington påslakan HÄR

Påslakan med rabatt ovan HÄR

Randigt påslakan ovan HÄR

Få till Lexington stilen i sovrummet genom några enkla knep. Färgbasen går alltid i vitt/beige så se till att använd vita kuddfodral som bakgrund. Sedan matchar ni med några marina sängkläder i blandat blått/vitt som de ovan. Addera sist massa blå och blåmönstrade prydnadskuddar längst fram bland kuddarna i sängen.

Morgonrock med REA ovan finns HÄR

Inte mycket slår en klassisk vit Lexington morgonrock!

Lyxig Lexington pyjamas med rabatt finns HÄR

Lyxig Lexington pläd ovan HÄR

Påslakan ovan med rabatt HÄR

Örngott ovan finns HÄR

Ni hittar Lexington porslin HÄR

Att duka med Lexington stilen i köket och matsalen blir en fröjd för ögat! Tänk bas i blått och använd gärna vita blommor och vitt stilrent porslin till det.

Lyxigt Lexington kuddfodral finns HÄR

An there you got it! Jag hoppas ni hittat nåt på sommarens Lexington REA och att ni blev sugna på att inreda alá New England style därhemma eller i sommarhuset nu.

Keep it classy!

/Maria

Få de senaste trenderna och nyheterna först! Prenumerera på vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Följ inredningsvis

Om Inredningsvis

Inredningsvis är Sveriges populäraste sajt om inredning och lifestyle, med tusentals läsare varje månad. Maria Ljungström har grundat Inredningsvis och hon har ett sant öga för hur man kan få ett hem att se lyxigt och personligt ut.

Kontakt

Dekor & Design

Senaste inläggen

casino utan svensk licens med snabba uttag

@2022 – All Right Reserved. Inredningsvis