Det är nästan som Lexington inredning står för sig själv, i sitt eget marina himmelrike! Det Svenska företaget har verkligen satt vårt lilla land på kartan interiörmässigt på alla plan. Jag vet heller inte hur många priser och utmärkelser Lexington fått genom åren, men det är väldans många. Stilen är inte som alla andra inredningsstilar, nej den osar klass och lyxliv i Hamptons med havet alltid nära inpå.

Här har jag samlat några riktigt bra köptips för att få den exklusiva Lexington stilen rum för rum!

Lexington inredning

Sovrummet!

KÖPTIPS: All fantastiskt sovrumsinredning ovan hittar ni att köpa HÄR

Få till Lexington stilen i sovrummet genom några enkla knep. Färgbasen går alltid i vitt/beige så se till att använd vita kuddfodral som bakgrund. Sedan matchar ni med några marina sängkläder i blandat blått/vitt som de ovan. Addera sist massa blå och blåmönstrade prydnadskuddar längst fram bland kuddarna i sängen.

Matsal/dukning!

KÖPTIPS: Alla detaljer ovan till matrummet hittar ni att köpa HÄR

Att duka med Lexington stilen i köket och matsalen blir en fröjd för ögat! Tänk bas i blått och använd gärna vita blommor och vitt stilrent porslin till det.

Vardagsrum!

KÖPTIPS: Alla detaljer ovan för ett fräscht New England vardagsrum finns HÄR

An there you got it! Jag hoppas ni blev riktigt sugna på att inreda alá New England style därhemma eller i sommarhuset nu:)

Keep it classy!

/M

Författare

Inom inredning älskar jag blandningen av gammalt och nytt, historia gifter sig med nutid, vulgoromantik möter modern stilrenhet. Utöver detta har jag en stor passion för frasiga sidentyger, mörk choklad och långa bad med en doft av lavendel.

1 Comment

  1. Herregud vad många fina grejer man blir ju nästan lyrisk:) ska spana in det till sovrummet.

Skriv en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.