fbpx

Juldukning tips – Låt borden glittra

Än är inte julen helt över den pågår ju trots allt ända fram till påska. Trettondagen stundar och då kan det vara kul att än en gång duka upp lite extra lyxigt. Varför inte välja en helt annan stil på dukning, än rött som Julen. Låt Trettondagen glittra i guld och glamour.

Här får ni därför juldukning tips för ett perfekt trettondagsbord. Det glittrar som julgranen på bordet och vad är väl vackrare än guld i en juldukning.

Juldukning tips

juldukning

En klassisk juldukning i guldfärger kan inte gå fel :)

matsalsbord

Är du osäker på dukning så håll dig till vitt som bas. Vit linneduk och vackert vitt klassiskt porslin kan aldrig gå fel:)

Julshoppen

 

JuldukninG

Tiden går alldeles för fort och storhelgerna avlöser varandra. I helgen är det trettodagsafton, då kan det vara trevlig att duka fint till vänner och bekanta. Jag hade en väldigt lyckad nyårsbjudning på nyårsafton då jag för en gång skull gick in för att duka festligt. En vän som var med kom med den briljanta iden att använda murgröna som dukningsdecor och det blev såååå fint. Jon gjorde nyårssuppen och jag har då aldrig smakat godare mat, inte ens på restaurang:)

Jag ger er i detta inlägget lite skön juldukning från Zara Home, i mina favorit kulörer guld och silver. Jag tycker svenska dukningar kan vara något platta och tråkiga. Det är trots allt bara några tillfällen då man verkligen har chans att ta i med dukningen..så låt borden glimma och glittra ala Hollywood glamour:)

Hur var er nyår, gjorde ni något kul????…berätta.

Ha en underbar trettondagshelg

LOVE M

Julshoppen

Få de senaste trenderna och nyheterna först! Prenumerera på vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Följ inredningsvis

Om Inredningsvis

Inredningsvis är Sveriges populäraste sajt om inredning och lifestyle, med tusentals läsare varje månad. Maria Ljungström har grundat Inredningsvis och hon har ett sant öga för hur man kan få ett hem att se lyxigt och personligt ut.

Kontakt

Dekor & Design

Senaste inläggen

Casino utan svensk licens

@2022 – All Right Reserved. Inredningsvis