En laserklinik i Stockholm att lita på

Den långa varma sommaren med stekande sol har totalt söndertorkat naturen som inte får nån fukt. Något annat som slits sönder av sommarsolen är vår hud. Jag fick lära mig av en hudterapeut att INGET åldrar huden så snabbt som att ligga och pressa i solen. Speciellt om man inte använder solskyddsfaktor 50, då kan man räkna dagarna innan liknelsen med ett rynkigt russin är nära. Själv bär jag alltid solskydd 50 i ansikte/hals samt har solglasögon och keps på sommaren. Jag får alltid höra jag ser minst tio år yngre ut än mina 42 år, så mitt tips är att alltid skydda er mot solens skadliga strålar.

Är skadan redan skedd och rynkorna börjar komma, då är tipset att vända er till en riktigt bra laserklinik. De kan hjälpa genom genom olika behandlingar att stoppa åldrande hud och reparera skador som redan uppstått i huden.

laserklinik i Stockholm

Idag tipsar jag därför om en bra laserklinik i Stockholm vid namn Lasercenter Deras hemsida på nätet heter lasercenter.se Denna klinik ligger mitt i Solna center i Stockholm och har ljusa rymliga lokaler. Lasercenter är en etablerad klinik med bra recensioner och har funnits ända sedan 2004. Just för att behandla solskadad hy finns flera olika behandlingar hos Lasercenter att välja mellan. Som tex. IPL laser, kemisk peeling, Dermapen, slipande microdermabrasion mm. Vill ni snabbt se yngre och mer fyllda ut i ansiktet, ja då är det istället fillers ni ska ge er in på. Det bästa är att boka en konsultation så går hudterapeuten igenom vilken behandling som passar just er.

Har ni som mig problem med pigmentfläckar på sommaren, då ska ni testa en riktigt bra medicinsk hudvård. Detta erbjuder Lasercenter och med bra rådgivning på köpet. Inget slår en riktigt bra hudvårdsserie som grund innan man kör andra mer heavy ansiktsbehandlingar. Ta een titt på Lasercenters hemsida så kan ni läsa mer om dem deras behandlingar, priser och allt annat de erbjuder.

Fram för att sola medvetet:)

LOVE M

Få de senaste trenderna och nyheterna först! Prenumerera på vårt nyhetsbrev – helt gratis!

1 Senast uppdaterad

MADDISENJ.SE tisdag, juli 24, 2018 - 22:27

Aldrig testat laser men det låter ju effektivt.

Svara

Skriv en Kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

1 Senast uppdaterad 150 visningar

Följ inredningsvis

Om Inredningsvis

Inredningsvis är Sveriges populäraste sajt om inredning och lifestyle, med tusentals läsare varje månad. Maria Ljungström har grundat Inredningsvis och hon har ett sant öga för hur man kan få ett hem att se lyxigt och personligt ut.

Kontakt

Dekor & Design

Senaste inläggen

@2022 – All Right Reserved. Inredningsvis