Den långa varma sommaren med stekande sol har totalt söndertorkat naturen som inte får nån fukt. Något annat som slits sönder av sommarsolen är vår hud. Jag fick lära mig av en hudterapeut att INGET åldrar huden så snabbt som att ligga och pressa i solen. Speciellt om man inte använder solskyddsfaktor 50, då kan man räkna dagarna innan liknelsen med ett rynkigt russin är nära. Själv bär jag alltid solskydd 50 i ansikte/hals samt har solglasögon och keps på sommaren. Jag får alltid höra jag ser minst tio år yngre ut än mina 42 år, så mitt tips är att alltid skydda er mot solens skadliga strålar.

Är skadan redan skedd och rynkorna börjar komma, då är tipset att vända er till en riktigt bra laserklinik. De kan hjälpa genom genom olika behandlingar att stoppa åldrande hud och reparera skador som redan uppstått i huden.

laserklinik i Stockholm

Idag tipsar jag därför om en bra laserklinik i Stockholm vid namn Lasercenter Deras hemsida på nätet heter lasercenter.se Denna klinik ligger mitt i Solna center i Stockholm och har ljusa rymliga lokaler. Lasercenter är en etablerad klinik med bra recensioner och har funnits ända sedan 2004. Just för att behandla solskadad hy finns flera olika behandlingar hos Lasercenter att välja mellan. Som tex. IPL laser, kemisk peeling, Dermapen, slipande microdermabrasion mm. Vill ni snabbt se yngre och mer fyllda ut i ansiktet, ja då är det istället fillers ni ska ge er in på. Det bästa är att boka en konsultation så går hudterapeuten igenom vilken behandling som passar just er.

Har ni som mig problem med pigmentfläckar på sommaren, då ska ni testa en riktigt bra medicinsk hudvård. Detta erbjuder Lasercenter och med bra rådgivning på köpet. Inget slår en riktigt bra hudvårdsserie som grund innan man kör andra mer heavy ansiktsbehandlingar. Ta een titt på Lasercenters hemsida så kan ni läsa mer om dem deras behandlingar, priser och allt annat de erbjuder.

Att läsa om andra nöjda kunder är ett bra sätt att hitta en bra klinik på. Lasercenter har riktigt bra omdömen från andra kunder och ni kan läsa dem HÄR

Fram för att sola medvetet:)

LOVE M

Författare

Inom inredning älskar jag blandningen av gammalt och nytt, historia gifter sig med nutid, vulgoromantik möter modern stilrenhet. Utöver detta har jag en stor passion för frasiga sidentyger, mörk choklad och långa bad med en doft av lavendel.

1 Comment

Skriv en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.