fbpx

Lantlig inredning: tips för den romantiska stilen

Den romantiska stilen på lantlig inredning växer sig bara större för varje säsong. Kanske är just denna inredningsstil så populär för att den är klassisk och tidlös. Stilen visar även att det är kvinnorna därhemma som vet vart skåpet (och resten) ska stå! :)

Det finns såklart olika typer av lantlig inredning, men för att få till den där ljuva feminina stilen behövs några speciella detaljer. Nedan har jag därför valt ut några favoritprylar för att lyckas få till ljuv lantlig romantik hemma i stugorna.

Lantlig inredning

lantlig-inredning

 

Lantlig inredning inspiration

prydnadskuddar

Lantlig romantisk inredning tips:

Håll basen i rummet ljust målad för att få den där ljuva romantiska känslan. Inred med flera antika vackra möbler som ger en ombonad lantlig stil. En provdocka ståendes i ett hörn är nästan ett måste för att få den rätta romantiska lantliga stilen.

Köp vackra gamla vaser med romantiskt mönster på loppis. Sätt massor av färska blommor överallt direkt plockade från trädgården (eller butiken:)

Runda pelarbord är också fint de finns billigt att köpa på loppis. Måla bordet sedan vitt och voila det passar in som hand i handske i den romantiska inredningen.

lantlig inredning 2

Lantlig romantisk inredning i sovrummet

Kan vara så här vacker om man använder romantiska blommiga prydnadskuddar som bas. Inred gärna med en romantisk sängpall i rosa framför sängen. Håll överkast och väggar ljusa och enfärgade då allt annat har så mycket färg.

Det får aldrig bli överdos i romantisk lantlig inredning, utan det handlar om att inreda rummet med rätt balans.

sanggavel

Få den lantliga stilen billigt:

lantlig inredning

1. Kuddar: Laura Ashley
2. Kristallkrona: Belysningsdesign
3. Härlig rosa fotpall: Åhlens
4. Modern rokokostol: Åhlens
5. Provdocka Paris: från Chili

[hr]

Lantlig inredning

Personligen tycker jag denna typen av lantlig inredning med doft av romantik är härlig. Den ger sköna vibbar av Fransk lantliv möter Svensk moraklocka. Om jag bodde på landet hade det säkert blivit denna typ av inredning.

Vad gillar ni lantlig inredning och romantik?

Ha en skön dag!

LOVE M

Få de senaste trenderna och nyheterna först! Prenumerera på vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Följ inredningsvis

Om Inredningsvis

Inredningsvis är Sveriges populäraste sajt om inredning och lifestyle, med tusentals läsare varje månad. Maria Ljungström har grundat Inredningsvis och hon har ett sant öga för hur man kan få ett hem att se lyxigt och personligt ut.

Kontakt

Dekor & Design

Senaste inläggen

COSORI AIRFRYER

@2022 – All Right Reserved. Inredningsvis