Laga iphone snabbt och smidigt med phonehero.se

Laga iPhone snabbt och smidigt med PhoneHero.se

(I samarbete med PhoneHero.se)

Alla som tappat sin iPhone så glaset spruckit några gånger räck upp en hand! Min äldre iPhone jag hade innan min nya tappade jag sisådär 25 gånger direkt från cykeln. Så glaset sprack lika många gånger. Den nya jag har nu har jag inte tappat så många gånger än så har hoppet uppe jag lärt mig av misstagen. Men visst känns det lika jäkla irriterande varje gång man tappar sin högra hand dvs telefonen. Ja vår telefon har verkligen blivit som en del av kroppen och då vill man såklart att den fungerar perfekt.

Idag tipsar jag om ett företag vid namn phonehero.se där man kan laga iPhone supersnabbt och smidigt.

Jag har själv lämnat in in tel hos Phonehero i Göteborg och var supernöjd hur snabbt och billigt det var. Hos phonehero kan man inte bara laga iPhone utan det mesta inom telefoni. De lagar även trasiga iPad och iPad mini samt smartphones från Samsung och Huawei. Phonehero har serviceverkstäder i Stockholm, Göteborg och Malmö och kan laga de flesta skärmskadorna på mindre än en timme. Just trasiga skärmar eller byte av batteri fixar de på endast 10-30 minuter. Deras företagsnamn säger verkligen vad de är vilket är riktiga telefonhjältar.

Fakta från Phonehero om sprucket glas på smartphones

Gemensamt för alla moderna smartphones är att glaset och bildskärmen (LCD:n) är ihopsatta i fabrik så oavsett om skadan är stor eller liten så måste man byta ut både Glas, Touch och LCD och därför kallas det oftast för “Skärmbyte” även om bara glaset är sprucket. Trots att det är samma del som behöver bytas ut oavsett om det är glaset eller bildskärmen som är sprucken så blir det ibland billigare när det bara är sprucket glas. Detta beror på att bildskärmen är den absolut dyraste delen av hela skärmen och om den skickas på återvinning, då får den ett nytt helt glas och kan användas igen. En bra och miljövänlig variant av att laga sin smartphone helt enkelt.

Vad beträffar mig och alla mina telefon tappanden jag gjort i min dag så är jag glad snabba fixställen som Phonehero finns. För hur hårt man än håller i sin älskling så faller den förr eller senare, ofta en våt berusad Fredagskväll :)

LOVE M

 

  Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

  Maria Ljungström

  Maria Ljungström är grundare och skribent på Inredningsvis.se Hon är expert på inredning och har jobbat som homestylist med en gedigen bakgrund inom inredning. Maria gillar att tipsa hur man kan få det fint och lyxigt hemma billigt. Hon har med Inredningsvis medverkat i flera kända media som Expressen, DN, samt skrivit åt GP Bostad.

  Senaste inläggen

  Annonsering

  Vill ni synas på Inredningsvis? Kontakta info@inredningsvis.se för reklamsamarbeten

  Inredningsvis i media

  Följ Inredningsvis

  Om inredningsvis

  Inredningsvis är Sveriges populäraste sajt om inredning och lifestyle, med tusentals läsare varje månad. Maria Ljungström har grundat Inredningsvis och hon har ett sant öga för hur man kan få ett hem att se lyxigt och personligt ut.

  Kontakt

  info@inredningsvis.se

  Alla rättigheter reserverade - Copyright 2024