6 kyl och frys paket för ett lyxigt kök

(Innehåller adslänkar)

Få saker gör så stor skillnad i ett kök som rätt val av kyl och frys paket gör! På senare år har även tekniken i kyl och frys utvecklats rejält. Det kommer hela tiden nya snygga och smarta finesser inuti kylen och frysen. Dessutom blir dessa viktiga maskiner bara snyggare och snyggare. Långt borta känns de stora klumpiga vita kyl plastjättarna alá 80-talet. Nutidens kyl och frys är snygga och stilrena med massa sköna funktioner. I detta inlägget ger vi tips på snygga kyl/frys paket samt några grymma avfrostnings tips.

Kyl och frys paket – BILLIGT KAP!

Paketet är ett billigt fynd från Cylinda och ni hittar det HÄR

Ni hittar stilrent rostfritt paket HÄR

Ni hittar ursnyggt paket ovan

SHOPPA KÖKSÖ FAVORITER

CDON.com
1 195,20

KYL OCH FRYS MED FÄRG!

Ni hittar lila paket ovan HÄR

Vem sa att kyl och frys måste vara vita eller rost? Med Bespoke kyl- och fryspaket i en läcker lila färg som har en stilren, unik och minimalistisk design med en dörrfront i glas.

AUTOMATISK AVFROSTNING!

Ni hittar auto avfrostande paket HÄR

BILLIGT OCH AUTO AVFROST!

Ni hittar billigt & avfrostande paket HÄR

7 tips hur man lätt avfrostar en frys

Hitta ett ställe att förvara din frysta mat medan du arbetar. Kom ihåg att viss mat inte kan frysas igen efter att den har tinats upp. Rått kött, till exempel, kommer att behöva tillagas eller förvaras fryst.

1. Ta bort innehållet i frysen

Ta ut allt ur frysen. Du kan mycket väl bli förvånad över vad du hittar som lurar i ryggen. (Fiskfingrar har för vana att fly sin låda och gömma sig bakom andra måltider.) Använd detta som en möjlighet att slänga all föråldrad mat, eller mat som du helt enkelt inte ska äta (vi tittar på du, treåriga rester).

2. Förbered frysen för upptining

Stäng av frysen och koppla ur den från vägguttaget. Fäst kontakten från golvet. Du vill inte riskera att det eller sladden kommer i kontakt med vatten när isen smälter. Ställ frysdörren på vid gavel. Detta hjälper till att tina frysen snabbare. Ta bort fryshyllorna och lådorna och lägg dem i diskhon för att blötläggas med lite hett vatten och diskmedel.

Slutligen, om du har en dräneringsslang, se till att den faktiskt rinner ut i något, som en bricka eller en hink.

Tips: Om hyllorna är isade på plats, vänta bara tills isen börjar smälta och ta sedan ut dem.

3. Ta några gamla handdukar

Om det byggs upp mycket is, kommer det att finnas mycket vatten att ta itu med. Även ett tunt lager frost kan resultera i en överraskande mängd vatten. Så ordna gamla handdukar på golvet runt botten av frysen. Lägg en annan handduk i frysen, längs botten.

4. Låt isen smälta

Vrid ur handdukarna när de är blöta och byt ut dem mot torra handdukar om du behöver. Om några isbitar faller av, kassera dem snabbt innan de fastnar i frysen.

5. Rengör frysen

När isen är borta och de blöta handdukarna rensat bort är det dags att rengöra frysen. Det är bäst att undvika desinfektionsmedel som blekmedel. Använd istället en vanlig multifunktionsspray eller diskmedel och varmt vatten. Ge hyllorna en ordentlig rengöring i diskhon. Du hittar massor av råd i vår guide till rengöring av kyl och frys.

Tips: Glöm inte att rengöra dörrtätningen. En gammal tandborste är praktiskt för detta, bara skrubba inte för hårt.

6. Torka frysen

Det är verkligen viktigt att torka insidan av frysen noggrant när du har rengjort den. Annars kommer det vattnet bara att förvandlas till is när du slår på frysen igen (vilket typ motverkar syftet med hela övningen). Använd en kökshandduk eller annan trasa att torka med.

7. Sätt tillbaka frysen till rätt temperatur

Byt ut hyllorna och sätt på frysen igen. Det är bäst att vänta tills det är iskallt igen innan du lägger någon färsk mat i den. Detta kan ta några timmar.

Kontrollera att maten du lägger tillbaka i fortfarande är frusen. Om du hittar något kött eller fisk som har börjat tina, tillaga det eller kasta det. Försök inte frysa in det igen, annars kan du råka ut för en otäck dos matförgiftning! Det mesta av tinat rått kött kan dock tillagas och sedan frysas in igen.

Lycka till!

SHOPPA KÖKSÖ FAVORITER

CDON.com
1 195,20

Få de senaste trenderna och nyheterna först! Prenumerera på vårt nyhetsbrev – helt gratis!

6 kommentarer

Lisa onsdag, oktober 16, 2013 - 09:23

Fina produkter!

Kikar på en lampa på Hemstons hemsida. Men kan priset verkligen stämma? En lampa för 895kr???? Man kan köpa 4 sådana på Ikea för samma pris!

Kanske de menar 89,50kr? Det hade varit mer överkomligt för de flesta barnfamiljer.

Alldeles för dyrt.

Svara
Annorlunda Underbara onsdag, oktober 16, 2013 - 12:32

Så fina produkter , tyvärr är mina flickor för stora för att ha dessa möbler i sina rum.
Tur..annars hade jag nog shoppat mig fattig :-)

kram jess
Missa inte tävlingen ; http://www.annorlundaunderbara.com

Svara
Jenny onsdag, oktober 16, 2013 - 13:13

Så mycket fint och jag älskar färgerna!

Svara
madelein, mamma till sex onsdag, oktober 16, 2013 - 22:41

Fina grejer :-)

Svara
Con estilo al cubo onsdag, oktober 16, 2013 - 23:35

How cute this pictures are!

xx

Svara
Farmhouse torsdag, oktober 31, 2013 - 23:53

Fina bilder med barnrumsinspiration!!!
Hälsningar Farmhouse

Svara

Skriv en Kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

6 kommentarer 348 visningar

Om Inredningsvis

Inredningsvis är Sveriges populäraste sajt om inredning och lifestyle, med tusentals läsare varje månad. Maria Ljungström har grundat Inredningsvis och hon har ett sant öga för hur man kan få ett hem att se lyxigt och personligt ut.

Kontakt

@2022 – All Right Reserved. Inredningsvis