Köp miljövänliga möbler och rädda Australiens djur

(Innehåller Reforma Sthlm annonslänkar)

Det var länge sedan något påverkade mig så starkt som bilderna på den lilla sönderbrända kängurun nyss i media. Den lilla kängurun längst ner i detta inlägget hade försökt fly den fruktansvärda elden men fastnat i en taggtråd och gått en fruktansvärd död till mötes. Eller den andra kängurun jag la ut på FB som kom sönderbränd och BAD om hjälp efter vatten till en pojke. Pojken vattnade den brända kängurun:( Alltså jag grät i flera timmar när jag läst hur många djur som omkommit i Australiens värsta brand nånsin, vilket är över EN HALV MILJARD djur. Många arter har helt försvunnit från planeten genom denna horribla bush fire.

Detta är heller inte BARA en vanlig brand, detta är direkt påverkan av miljöförstöringen vi själva orsakat. Naturen ger nu tillbaka till oss som förstört den. Tyvärr råkar oskyldiga djur ivägen för moder jords brutala hämnd. Vi kan fan inte blunda längre eller göra som Australiens ledare, gå sätta sig sola på Hawaii när bränderna härjar och dödar för fullt. För hur mycket vi än sopar miljöpåverkan under mattan kommer den en dag slå oss alla på käften och då är det redan för sent. Så många hånar Greta Thunberg det gör mig fly förbannad. Den lilla tjrjen är som modern tids Kejsarens nya kläder, HON ser det ingen annan ser. Hon är ett wakeup call i en sovande idiot värld som förgör sig själv mot domedagen. Vi behöver istället FLER Greta Thunberg som tell i like it is och GÖR NÅT inte bara sitter på arslet och gnäller hemma.

Jag kände själv även för första gången meningslöshet i det jobb jag gör. Att jag bara sitter skriver om materialism när en hel värld dukar under för miljöförstöring. Vi bara tjatar om yta och banala saker i media numer. MEN det finns saker vi på andra sidan jorden kan göra. Det är att göra skillnad i vardagen, att tänka på miljön i ALLT vi gör. Eftersom jag nu skriver om inredning kommer jag tex i detta inlägget tipsa om hundra procent miljövänliga möbler. Bilderna på de döende kängurur kommer alltid vara fastetsade i mig och nu jävlar måste vi vända på det här. Innan det är för sent och framtiden är slukad i koldioxid förgiftning och brutala bränder.

Här kommer miljövänliga möbler tillverkade med stor medvetenhet från Reforma STHLMs serie RESPONSIBLE. Reforma RESPONSIBLE står för reuse, recycle och responsibility. RESPONSIBLE serien är tillverkat i återvunna material, är 100% vintage eller producerade i BSCI, ISO14001 och/eller SMETA-certifierade fabriker där kunder kan känna sig trygga och bidra till en hållbar resursanvändning och rättvisa arbetsförhållanden

Miljövänliga möbler

Återvunna möbler ovan hittar ni att köpa: 1. Hylla HÄR 2. Stol HÄR 3. Spegel HÄR 4. Trähylla HÄR 5. Bord HÄR 6. Pall HÄR 7. Tvättkorg HÄR 8. Förvaringskorgar i sjögräs 9. HÄR Vintage sängbord HÄR

Ännu fler återvunna miljövänliga möbler finns HÄR

Miljövänliga möbler ovan finns: 1. HÄR 2. HÄR 3. HÄR 4. HÄR 5. HÄR 6. HÄR

Miljövänliga mattor ovan finns 1. HÄR 2. HÄR 3. HÄR 4. HÄR

Inred med mattor som bidrar till en bättre och renare värld. Dessa mattor är från det svenska märket Dixie och är tillverkade av återvunna PET-flaskor. Ett hållbart koncept för både inomhus och utomhusbruk med detta hållbara material som kommer att hålla i år och år. Plastflaskorna har återvunnits till en slät och stark polyestertråd som sedan vävas till en mjuk och vacker matta.

Om vi väl ska fortsätta använda den farliga plasten då är det bästa att göra nåt bra av den.

AUSTRALIEN BUSH FIRES!

Denna bilden berör STORT! Den lilla kängurun ber om hjälp till pojken om svalka. Denna otroliga smärta för djuren i Australien har människor orsakat genom att ha förgiftat jorden. Men som tur är finns det hjälpande fina människor också och om många går samman kan vi försöka reparera den stora miljöskadan. För om vi inte gör nåt nu kommer vi alla i snar framtid face samma öde som den lilla sönderbrända kängurun.

Kommer aldrig glömma denna lilla sönderbrända känguru så länge jag lever och jag skämms att vara människa nu.

Jag tog direkt kontakt med WWF efter sett alla hemska bilder och frågade hur jag kan hjälpa till i att rädda Australiens djur. Det går att göra skillnad genom att ge pengar till WWF. Då kan de i sin tur använda pengarna för att återuppbygga massförstörda områden och rädda de sista kängurur och koalor. Jag kommer fasen månadsge till WWF för evigt och jag hoppas NI gör det samma. Många små stenar kan tillsammans bygga ett stort berg, glöm aldrig det.

Inredningsvis har ca 100 000 läsare varje månad och om varje läsare tex skänker 1000 kr ja då blir det hundratusen som går direkt till att rädda Kängurur och koalor samt bygga upp de brända markerna. SNÄLLA nu ber jag er mina läsare att skänka pengar till att rädda Austrailens vackra djur. Det finns WWF Bush fire disaster och ni donerar pengar på deras hemsida HÄR Det finns även en organisation som direkt ger till att rädda just Koalor och Kängurur kallad Gofundme och ni kan donera hjälp pengar till dem HÄR

Många bäckar små blir ett stort hav och om många går tillsammans skänker pengar kan vi göra STOR skillnad och rädda tusentals djur. Jag själv skänkte 10 000 kr igår.

Fight for the animals in this world and it begins NOW!

LOVE M

Få de senaste trenderna och nyheterna först! Prenumerera på vårt nyhetsbrev – helt gratis!

1 Senast uppdaterad

Moa tisdag, januari 7, 2020 - 12:50

Men ÅH vad bra skrivet! Detta bevisar ännu en gång att du är den bästa bloggare och SÅ sant ang miljön. GOTT NYTT ÅR Maria Kram Moa

Svara

Skriv en Kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

1 Senast uppdaterad 209 visningar

Följ inredningsvis

Om Inredningsvis

Inredningsvis är Sveriges populäraste sajt om inredning och lifestyle, med tusentals läsare varje månad. Maria Ljungström har grundat Inredningsvis och hon har ett sant öga för hur man kan få ett hem att se lyxigt och personligt ut.

Kontakt

Dekor & Design

Senaste inläggen

@2022 – All Right Reserved. Inredningsvis