fbpx

Kontorsinredning: 7 tips för snygg arbetplats

(Innehåller annonslänkar)

Tillbaka till jobbet och tillbaka till allvaret och kontoret. Känns det motigt?? Det behöver inte vara så tråkigt med rätt uppdaterad kontorsinredning. Aldrig har hemmakontoret känts så trendigt som i skuggan av Corona pandemin. Vi inreder nu våra hemmakontor precis som övriga hemmet, genomtänkt och smart. Tänk att kontoret ska smälta in med övrig dekor, inred med en röd tråd för en perfekt symbios hem/kontor.

LÄS MER: Inredningstrender höst 2021 – 6 heta trender

Här får ni nu 7 heta tips för att göra kontoret till en vacker inbjudande oas istället för trist gråzon med stoppskylt.  Kontorsinredning ska vara långt från tråkig och här ser ni varför. Enjoy! :)

Kontorsinredning tips

kontorsinredning

1. Placering av skrivbordet

När det gäller all kontorsinredning är skrivbordet allra viktigast. Ha man fel skrivbord kan man må riktigt dåligt. Se till att ha skrivbordet så nära till ett fönster som möjligt när du jobbar. Gärna så att du kan se ut när du tar fikapaus emellan datahackandet. Dåligt placerat skrivbord t.ex. på instängd liten yta ger dåligt arbete enligt Feng Shui…tåls att tänka på :)

hemmakontor

inredningsblogg

2. Moodboard och anslagstavla kombinerad:

VIKTIGT för att hålla humöret i topp vid ett annars trist skrivbord. Här kan du inspireras av vackra bilder som du hängt upp men även pinta upp det viktigaste som du behöver komma ihåg i jobbet.

ELLER ha klämmor på en vajer som är toppen till att sätta upp direkt på en vägg och sedan kunna klämma upp lappar, foton och annat som gör dig glad. Arkivboxen med hängmappar är toppen till alla typer av viktiga papper som måste sparas. Du slipper håla papperna och det gör det så mycket lättare att faktiskt få undan dem ordentligt. Finns i härliga färger för att göra allt lite roligare att se på.

REA FAVORITER – JOtex 30 % rabatt

inredningsblogg

3. Rullhurtsen kontorsinredningens hjälte:

Den perfekta arbetsmöbeln för både hemma och vanligt hemmakontor. Den är liten, smidig och passar perfekt under alla skrivbord. Så bra för att förvara och spara det fula men ack så viktiga :)

Denna lilla hurts kommer från IKEA och passar perfekt i det lilla kontoret.

inredningstips

Var bara Tvungen att ha denna duell: Hello Kitty vs. The Shining maniac…and the winner is……Heeere’s Johnny! :)

4. Skrivbordsunderlägg eller musmatta…

…där du kan lägga in viktiga telefonnummer, adresser, visitkort eller kanske bild på din älskling för att jobba lite lättare.

Använd detaljer i din kontorsinredning som tilltalar DIG och får arbetsmyran att krypa i dig på ett glädjefullt inredningsvis :)

Shoppa heta nyheter

kontorsinredning

5. Kontorsinredning med många brevfack: 

Brevfack som står direkt på skrivbordet gör att du kan ha framme papper som är aktuella utan att de bara ligger i högar. Toppen för räkningar, info från skolan eller dagis. En liten men viktig detalj när det gäller kontorsinredningen.

dokument-pennburk

Rosa pennburkar från IKEA

6. Snygg pennburk på skrivbordet:

Så att du kommer åt att anteckna snabbt och lätt – en liten detalj som gör hela skillnaden i hemmakontoret.

inredningsblogg

7. Post-it lappar är da shIT:

De behöver inte bara användas till små anteckningar utan är även toppen som små bokmärken i block och böcker. Små och oansenligt gula men åhhh så viktiga för ett kontor i ordning. (Den enda gång det inte funkar med en Post-It är när det gäller att dumpa senaste dejten… ala Sex and The City… där är det istället “Face It” som gäller :)


Kontorsinredning

Där har ni några tips för att hotta upp din kontorsinredning och jag hoppas att ni får en mer ordningsam start på en ny arbetssäsong.

LOVE M

sommar REA SHOP

Jotex
3 849,305 499
Jotex
3 779,305 399
Jotex
1 259,304699
Soffadirekt
895 SEK1395 SEK
Soffadirekt
6495 SEK10575 SEK
Soffadirekt
749510175
Soffadirekt
3795 SEK4795 SEK
Soffadirekt
10 495 SEK
Soffadirekt
79959495
Soffadirekt
10 995 SEK14 995 SEK
Lamp24
20 998 SEK22 158,00 SEK
Jotex
5 739,30 -30%8 199

Få de senaste trenderna och nyheterna först! Prenumerera på vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Följ inredningsvis

Om Inredningsvis

Inredningsvis är Sveriges populäraste sajt om inredning och lifestyle, med tusentals läsare varje månad. Maria Ljungström har grundat Inredningsvis och hon har ett sant öga för hur man kan få ett hem att se lyxigt och personligt ut.

Kontakt

Dekor & Design

Senaste inläggen

Casino utan svensk licens

@2022 – All Right Reserved. Inredningsvis