fbpx

Konstgjorda julgranar – Top 10 bästa butiker

Konstgjorda julgranar och julgranar i plast blir allt mer populära för varje år! Framför allt för alla som är allergiska mot vanliga äkta julgranar. Förr såg konstgjorda julgranar just som det låter, konstgjorda och plastiga ut. Numer finns det plastgranar, som ser så äkta ut att man nästan måste gå fram känna på granen för att se om den är äkta. Vi går även mer och mer åt den mer svulstiga USA julen, med stora mulliga robusta julgranar.

Såklart har de som gör fejk plastgranar hakat på trenden och vi ser nu större julgranar än förr. Det finns även små konstgjorda julgranar, för alla de som har små hem och mindre rum där hemma. Den moderna julgranen är helt enkelt som modet, det finns ett val för alla och inget är fel eller rätt.

LÄS MER: Vägg julgran – Ful eller helt fantastisk?

Här får ni nu våra bästa konstgjorda julgranar Top 10 bästa butiker! Flera dessa granar butiker har även varit med i ”konstgjorda julgranar bäst i test”

Newport konstgjord julgran Deluxe

Granen ovan är i särklass den vackraste konstgranen så jag sätter den högst på topplistan! Ni hittar den HÄR

Konstgjorda Julgranar Jula

Jula har en av de mest billiga julgran ni kan få tag på just nu! En klassiskt Svensk typ av konstgjord julgran.

Rusta konstgjord julgran

Rusta julgran i plast ovan är jättefin och är tillverkad i högkvalitativ PVC plast! En gran som kommer sec lika perfekt ut Jul efter Jul.

Clasohlson Julgranar 

Clasohlson har många fejkade julgranar som ser ut som vår klassiska Svenska julgran. Den ovan har fina färgade prydnader som kommer med köpet.

Bauhaus konstgran modell Large

För alla som gillar stora lyxiga julgranar är denna bambesgran på hela 215 cm från Bauhaus grejen! Den har det passande namnet HERWOOD DELUXE.

Im dreaming of a white Christmas! Vem sa att julen måste vara grön som i Göteborg? Nej det finns vackra vita konstgjorda julgranar väl värda att köpa. De ovan är från Bauhaus!

Hem

ÖoB Julgranar och Led Julgranar

ÖoB har julgran nedan med LED lampor färdigt till. Supersmidigt och även bra för att spara på den dyra elen nu i Jul.

VidaXL julgranar

Vill ni ha en alternativ färg till grön julgran? Då är en rosa julgran ett grymt coolt val. Den pink Barbie trenden har vart stor i år och därför passar en trendig rosa gran perfekt i det moderna hemmet. Rosa gran finns HÄR

Visst är den vacker? denna julgran med belysning i LED format. Ni hittar den HÄR

Plantagen julgranar

Plantagen har absolut de finaste små julgranar! De har dekorationsgranar i olika storlekar perfekta för det mindre hemmet med inte så mycket plats.

Bygghemma plast julgranar

 

Bygghemma julgranar är i toppklass! De har massor av vackra täta julgranar med frost och fejk snö på. Ovan ser ni även deras video hur man sätter ihop en konstgran och pyntar den grant.

Ljustema konstgranar

Jag avslutar med en magiskt vacker konstgran från Ljustema. Visst är den vacker pyntad med vita enkla ljus? Ibland kan det enkla på julen vara det allra finaste! Ljustema har även de bästa konstgjorda julgranar med belysning, för alla som gillar det lätt.

 

Få de senaste trenderna och nyheterna först! Prenumerera på vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Följ inredningsvis

Om Inredningsvis

Inredningsvis är Sveriges populäraste sajt om inredning och lifestyle, med tusentals läsare varje månad. Maria Ljungström har grundat Inredningsvis och hon har ett sant öga för hur man kan få ett hem att se lyxigt och personligt ut.

Kontakt

Dekor & Design

Senaste inläggen

casino utan svensk licens med snabba uttag

@2022 – All Right Reserved. Inredningsvis