Konsten att synas och nå ut med rätt trycksaker

Syns man inte så finns man inte! Det är ett golden begrepp inom marknadsföringsvärlden och jag skriver under på att det stämmer. Vare sig man driver en blogg, webshop eller fysisk butik så handlar allt i slutändan om att hela tiden nå ut till en ny kundkrets och läsarskara.

Vi blir omedvetet bombarderade i vardagen av små trycksaker med reklamtext, det kan vara i form av text på muggar, påsar, tröjor eller t o m på brickorna i matsalen.
Det är liksom inom inredning de små, små detaljerna som gör den stora skillnaden i att synas och finnas i en grå massa!

Trycksaker

trycksaker

Påsar som trycksaker har blivit väldigt poppis för butiker att föra fram sitt unika budskap på.

visitkort-online

I mitt fall har visitkorten varit till en abnorm hjälp i vad gälleratt sprida mitt varunamn vidare till vanliga folk på gatan. Jag har alltid med mig några i plånboken utifall ATT någon intressant att förmedla bloggens namn till, dyker upp.

dukning-tips

Små trycksaker som tex. servetter med företagets logga tryckt på gör att blivande kunder omedvetet snappar upp företagsnamnet och sprider det vidare ur minne.

prydnadskuddar

Tryckeributik colorpicture.se har inte bara trycksaker utan även en del inredning och möbler.

trycksaker-online

forklade-billigt

Ska man öppna restaurang, då är det ett smart drag att låta personalen bära förkläden med företagets logga eller affärsmotto tryckta på.

sovrum-tips

Trycksaker online

Denna veckas webshop är colourpicture.se ett onlinetryckeri där allt är möjligt. Detta tryckeri vänder sig främst till företag och hotell, då speciellt till nya butiker som vill synas och nå ut till en ny marknad. Colourpicture.se erbjuder unika tryck på precis allt och finns det en idé är det bara för kunden att ta upp detta till kundtjänsten. Kunden behöver heller inte vara någon grafisk expert och alla önskemål om personliga tryck är välkomna, allt från små visitkort till stora banderoller.

Colourpicture är baserade i Helsingborg men levererar genom sin webshop till hela världen och de erbjuder allt inom trycksaker bl. a. affischer, påsar, banderoller, pappersskyltar, textil, vinyl mm. Även miljötänket är viktigt och därför använder Colourpicture en speciell miljövänlig tryckteknik och fokuserar även mycket på återvinning.

Så har ni t.ex. en nystartad webshop och vill nå ut lite mer, då är denna butik ett smart val för mer personlig och kul marknadsföring.

Detaljerna gör det lilla stort!

LOVE M

 

Få de senaste trenderna och nyheterna först! Prenumerera på vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Skriv en Kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

0 Senast uppdaterad 116 visningar

Om Inredningsvis

Inredningsvis är Sveriges populäraste sajt om inredning och lifestyle, med tusentals läsare varje månad. Maria Ljungström har grundat Inredningsvis och hon har ett sant öga för hur man kan få ett hem att se lyxigt och personligt ut.

Kontakt

Dekor & Design

Senaste inläggen

@2022 – All Right Reserved. Inredningsvis