Konst med passion från Loveart

Jag har alltid haft en vid sidan-om-dröm att vara en känd konstnär som målar fritt, vilt och passionerat och dessutom tjänar stora pengar på det. Att bli etablerad konstnär idag i ett gigantiskt hav av kreativt skapande är dock väldigt svårt.

En av mina favorit konstnärinnor Marie Plosjö har lyckats och lever sin passionerade kreativa dröm. Idag dyker vi in i hennes färgglada värld och får smak på konst präglad av kärlek, passion och full frihet :)

Konst

konst plosjö

Marie Plosjö är inte bara vacker hon har även stor kreativ talang och tavlan med varg och hund är ju bara helt UNDERBAR :)

loveart konst

Färg, fjärilar och kärlek är ett signum hos Plosjö konst.

kuddar plosjö

Nytt för i år är Marie Plosjö kuddar som även kommer att medverka i Idol program i höst.

Kuddfodralen är 50 cm x 50 cm har dolda blixtlås och de går att handtvätta. Serien är limited edition med 250 ex. Materialet på alla kuddfodral är chenille vilket innebär att det är ett slitstarkt tyg. Pris per kudde är 579 kr och finns att köpa hos Loveart.se

marie plosjö konst

Andy Warhol liknande stjärnkonst är också något Marie brinner för. Den tavlan med Johnny Depp är min absoluta favorit då blicken är fångad på pricken.

tavlor loveart

Tavlor med änglavingar och budskap, första heter By my side och andra heter Feathers appear when angels are near.

konst online

Konst online

Marie Plosjö kommer från Skåne och slog igenom med dokusåpan Paradise hotell. Efter det var hon med både i Slitz och Playboy och blev i samma veva även ett känt namn. Hon tog dock snart ett steg bort från kändishimlen för att leva ut sin sanna dröm genom måleriet. Jag upptäckte Marie för flera år sedan och insåg direkt att hon var minsann ingen blåst bimbo utan en vacker talangfull tjej att beundra. Jag fastande direkt för känslan av hopp och mod i all hennes konst samt hennes egna unika uttryck.

Idag driver Marie Plosjö hemsidan Loveart.se där hon visar upp och säljer delar av sin konstsamling. Nytt för i år är att Marie även gör och säljer prydnadskuddar med sin konst printad på dem. Kuddarna kommer bla. att figurera i succe programmet Idol under hösten.

En färgstark personlighet med många kreativa bollar i luften, det är Marie Plosjö. I Lovearts framtid blir det garanterat flera nya spännande projekt och så länge kan vi ju passa på att avnjuta Maries konst både på väggen och i soffan.

Vem vet jag kanske också börjar måla jag hade ändå högsta betyg i bild och skapande i skolan. Tills dess fortsätter jag mitt kreativa bloggande och inspirerar er med mer färg i grå vardag :)

Vilken är er favorit konstnär ??

LOVE M

 

PS Nedan kan ni se en video hämtad från Marie Plosjös vernissage i våras med en bla. en läcker kroppsmålad modell  :)

Få de senaste trenderna och nyheterna först! Prenumerera på vårt nyhetsbrev – helt gratis!

3 kommentarer

Marie Plosjö tisdag, augusti 18, 2015 - 19:55

Tack för ett väldigt fint inlägg!

Svara
Maria Ljungström tisdag, augusti 18, 2015 - 22:05

TACK själv fina Marie och jag kände till dig och din härliga konst långt innan detta, jag har alltid beundrat din stora skapartalang :) jag önskar dig all lycka och framgång på din livsväg. LOVE Maria

Svara

Skriv en Kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

3 kommentarer 261 visningar

Om Inredningsvis

Inredningsvis är Sveriges populäraste sajt om inredning och lifestyle, med tusentals läsare varje månad. Maria Ljungström har grundat Inredningsvis och hon har ett sant öga för hur man kan få ett hem att se lyxigt och personligt ut.

Kontakt

Dekor & Design

Senaste inläggen

@2022 – All Right Reserved. Inredningsvis