Idag är det självaste Luciadagen men jag tänker inte tortera er med ännu ett lussekatt-recept. Istället väljer jag att plocka fram ett butiks-ess ur rockärmen som bjuder på lite mer än det vanliga när det gäller köksutrustning. Denna veckas valda webshop säljer underbara inredningsdetaljer med smak av Franskt och Engelskt lantliv.

Inredningsdetaljer

Inredningsdetaljer (2)

 

Underbar inredningsdetaljer som kuddar, pälsplädar och lyxiga mattor från veckans webshop Matilde & Co.

köksutrustning

porslin

koppar

koksinredning

Vid jul och nyår är det som viktigast att ha rätt köksredskap mitt i all matlagning. Varför inte göra mamma glad och ge henne en härlig gammaldags bakvåg i julklapp :)

koksredskap

koksbankar

Massor av lantliga inredningsdetaljer finns hos den butik jag personligen letat fram till er :)

Ljusstakar Munka_matildeco

Vackra tennljusstakar gör varje dukning till en nyårsfest :)

inredningsblogg

Det engelska märket Garden Trading visar att praktiska husgeråd även kan vara bedövande vackra. Matilde & Co säljer deras sortiment som består av förvaring, köksutrustning, tvätt&städ mm.

mattor

paslakan

prydnadskuddar

Underbara stilrena kuddar och mattor från Chhatwal-Jonson.

sanggavel

Inredningsdetaljer

Jag har letat och hittat en riktig skatt i webshop-kistan, butiken heter Matilde & Co och är ett mecka av vackra stilrena inredningsdetaljer De köper hem noga utvalda detaljer från främst Sverige och Danmark, men såklart även från Frankrike och England vilken syns tydligt i stilen. Veckans webshop vill bidra till ombonade vackra harmoniska hem i ljusa behagliga färgskalor och själva säger de om sin butik:

En plats där skönhet och funktion förenas

Detta är min personliga Svenska butiksfavorit på nätet just nu och dekorstilen matchar den känsla jag vill återge på Inredningsvis. Har man en gång besökt Matilde & Co vill man inte lämna sidan pga. allt ögongodis :)

Ha en mysig Lucia och adventshelg! :)

LOVE M

 

Författare

Inom inredning älskar jag blandningen av gammalt och nytt, historia gifter sig med nutid, vulgoromantik möter modern stilrenhet. Utöver detta har jag en stor passion för frasiga sidentyger, mörk choklad och långa bad med en doft av lavendel.

46 Comments

 1. Oh i love this!!! Otroligt fina saker, skulle garna ha alltihopa om jag fick bestamma!
  Ha en harlig luciadag!
  Kram!

 2. Snyggt med blå och vit inredning och porslin, blir något att fixa till vårdagar.
  Ha en fin helg
  Kram Linda

 3. Åh vilka härliga bilder! Det vita med blått ser verkligen fint och stiligt ut!

 4. – tack så mycket, glad jag blir :)
  Älskar verkligen inrednings bloggar, man blir så inspirerad och jag vill genast flytta hemifrån och inreda min lägenhet

 5. Beklagar att din pappa gick bort i sommras :( Var han sjuk/gammal? Stor kram till dig. Ja man får move on, man kan inte hänga läpp, det gör ingen glad eller lycklig. Men det är viktigt och låta sig sörja,

 6. sv: åh tusen tack fina du! Så himla glad jag blir. Ska ta mig en närmare titt på din blogg när jag får mer tid för det! Just nu kallar sängen snart :)

 7. Those blue and white jugs are lovely. I was looking at similar ones just last weekend. Cute measuring spoons and teacups too.

 8. Underbara bilder!

  sv;
  Åh jaa, blev så himla glad! Tack snälla fina du hihi, detsamma :D Ha en härlig adventshelg du också, kramkram.

 9. Vilka underbara bilder :D Så fina!

  Sv: Tack snälla du, vad glad jag blir!
  Detsamma :)

  Kram!

 10. Alldeles för länge sedan jag skrev här!

  Du har alltid de vackraste bilderna….och jag blir glad att se att jag har mittenkannan av de tre i den fjärde bilden :-)

  Hoppas du har en härlig helg!

  Stor kram
  Lotta

Skriv en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.