fbpx

Inredningsdetaljer med stil och klass

Idag är det självaste Luciadagen men jag tänker inte tortera er med ännu ett lussekatt-recept. Istället väljer jag att plocka fram ett butiks-ess ur rockärmen som bjuder på lite mer än det vanliga när det gäller köksutrustning. Denna veckas valda webshop säljer underbara inredningsdetaljer med smak av Franskt och Engelskt lantliv.

Inredningsdetaljer

Inredningsdetaljer (2)

 

Underbar inredningsdetaljer som kuddar, pälsplädar och lyxiga mattor från veckans webshop Matilde & Co.

köksutrustning

porslin

koppar

koksinredning

Vid jul och nyår är det som viktigast att ha rätt köksredskap mitt i all matlagning. Varför inte göra mamma glad och ge henne en härlig gammaldags bakvåg i julklapp :)

koksredskap

koksbankar

Massor av lantliga inredningsdetaljer finns hos den butik jag personligen letat fram till er :)

Ljusstakar Munka_matildeco

Vackra tennljusstakar gör varje dukning till en nyårsfest :)

inredningsblogg

Det engelska märket Garden Trading visar att praktiska husgeråd även kan vara bedövande vackra. Matilde & Co säljer deras sortiment som består av förvaring, köksutrustning, tvätt&städ mm.

mattor

paslakan

prydnadskuddar

Underbara stilrena kuddar och mattor från Chhatwal-Jonson.

sanggavel

Inredningsdetaljer

Jag har letat och hittat en riktig skatt i webshop-kistan, butiken heter Matilde & Co och är ett mecka av vackra stilrena inredningsdetaljer De köper hem noga utvalda detaljer från främst Sverige och Danmark, men såklart även från Frankrike och England vilken syns tydligt i stilen. Veckans webshop vill bidra till ombonade vackra harmoniska hem i ljusa behagliga färgskalor och själva säger de om sin butik:

En plats där skönhet och funktion förenas

Detta är min personliga Svenska butiksfavorit på nätet just nu och dekorstilen matchar den känsla jag vill återge på Inredningsvis. Har man en gång besökt Matilde & Co vill man inte lämna sidan pga. allt ögongodis :)

Ha en mysig Lucia och adventshelg! :)

LOVE M

 

Få de senaste trenderna och nyheterna först! Prenumerera på vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Följ inredningsvis

Om Inredningsvis

Inredningsvis är Sveriges populäraste sajt om inredning och lifestyle, med tusentals läsare varje månad. Maria Ljungström har grundat Inredningsvis och hon har ett sant öga för hur man kan få ett hem att se lyxigt och personligt ut.

Kontakt

Dekor & Design

Senaste inläggen

COSORI AIRFRYER

@2022 – All Right Reserved. Inredningsvis