(I samarbete med Plickoplock.se)

Jag har försummat kategorin kök och kökstillbehör ett tag så kände det va hög tid att tipsa om det. Har ni tänkt på vad rätt köksredskap gör i köket under matlagning? Jag menar ta bara en sådan enkel sak som en sil. Har man kokt pasta eller bryggt löst te, då är man helt körd utan en sil. Eller en ost utan osthyvel, det är heller ingen höjdare. Det är små små redskap i köket som gör en jääääteeestor skillnad.

Här tipsar jag om en bra butik med kökstillbehör online och till bra priser dessutom.

Kökstillbehör

Det är just nu 20 % rabatt på alla kökstillbehör ovan hos plickoplock.se

Hos butik plickoplock.se kan man köpa lyxiga matgåvor som den perfekta presenten till alla matglada vänner och bekanta. Matgåvan levereras i en fin presentförpackning och kommer med en personlig hälsning till mottagaren. Matgåvorna finns i olika smaker som Tapasbuffè, Medelhavsbuffè, Stora publådan, Godsaker för den sötsugne och Ekolådan.


Denna veckans valda webshop är plickoplock.se som är en butik med billiga kökstillbehör online. Här hittar ni kvalitetsporslin till låga priser, bakredskap, serveringssaker, lyxiga matgåvor och mycket mer. Hos Plickoplock finns snygga glas för både vardag och fest och även bartillbehör så att man kan blanda professionella drinkar hemma i sitt egna kök. Butiken har även kända kökstillbehör märken från restaurangvärlden som Exxent samt porslin från Xantia. Detta för att kunden ska får det allra bästa och kökstillbehör av allra högsta kvalitet.

Jag personligen älskar matgåvorna Plickoplock har, jag menar vem på planeten blir inte glad av att få lyxig god man hemsänd med ett gulligt budskap?

Ha en fin helg!

LOVE M

 

 

 

 

Författare

Inom inredning älskar jag blandningen av gammalt och nytt, historia gifter sig med nutid, vulgoromantik möter modern stilrenhet. Utöver detta har jag en stor passion för frasiga sidentyger, mörk choklad och långa bad med en doft av lavendel.

2 Comments

Skriv en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.