Köksinspiration – 5 feminina förföriska förkläden

Jag har en speciell känsla när det kommer till förkläden! Min mamma hade nämligen alltid ett speciellt 70-tals förkläde på sig i köket. Det var slitet och nött men för mig var det magiskt då mamma var rena rama mästerkocken. Hon hade lätt slått ut hela Gordon Ramseys armé i termen matlagningskonst.

Idag har jag några riktiga ess i rockärmen till er snyggingar. Alla kvinnor ska kunna vara snygga jämt och så även när det kommer till att slavas vid spisen. Här får ni därför några riktigt fina förföriska förkläden som passar för både varm och efterrätt med älsklingen:)

 

förkläde svartvitt

förkläde rött

Varför inte överraska partnern med att se ut som Marilyn Monroe i köket ? Med dessa fantastiska 50-tals inspirerade förkläden blir matlagningen både sexig och fashion rätt    de finns att köpa HÄR

förkläden

För mig som avgudar rosa är detta feminina fina förkläde rena orgasmen och det finns HÄR

köksutrustning

Alltså HUR SNYGGT? classy blåvitt förkläde som passar till allt även efterfesten. Finns att köpa HÄR

förkläden blå

OCH såklart ett snyggt förkläde från urmodern till all mat känns det som iaf. Leila Lindholm Finns att köpa hos Ellos.se

förkläde blommigt

Förkläden

Vem sa att man måste se ut som en vidbränd slashas i köket ? Nej som ni ser ovan finns det riktigt sexiga förkläden och vad det blir till efterrätt ja det bestämmer den heta husmodern :)

Vad gillar ni att använda skydd i köket?? :)

Fram för förkläden!

LOVE M

Få de senaste trenderna och nyheterna först! Prenumerera på vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Skriv en Kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

0 Senast uppdaterad 204 visningar

Om Inredningsvis

Inredningsvis är Sveriges populäraste sajt om inredning och lifestyle, med tusentals läsare varje månad. Maria Ljungström har grundat Inredningsvis och hon har ett sant öga för hur man kan få ett hem att se lyxigt och personligt ut.

Kontakt

Dekor & Design

Senaste inläggen

@2022 – All Right Reserved. Inredningsvis