fbpx

Köp köksinredning med liten budget

Slutet av januari anses den fattigaste tiden på året. Plånboken är plattare än håret efter vintermössan och köplusten har falnat efter hysterisk REA-trängsel bland jag-ska-ha-ALLT-nu-folket på mellandagsrean. Misströsta inte, Inredningsvis har denna veckan en budget-special där jag bara ger billiga alternativ av inredningstips :)

De flesta drömmer nog om ny köksinredning, som ser så där skön flashigt ut som i alla inredningsmagasin. Tyvärr är dock inte alla lika rika som ägarna till drömköken. Då får man helt enkelt göra det bästa man kan av den lilla budget som finns. Det går att förnya och fräscha upp ett kök med relativt billiga enkla knep.

LÄS MER: 10 sammetsmöbler för ett lyxigt hem med WOW-känsla

Här är några tips till ny köksinredning med låg budget !

Billig köksinredning: 5 sätt att fynda

KÖPTIPS: Snygga billiga detaljer till köket hittar ni att köpa HÄR

1. Fynda online

Köksinredning säljs ofta till dubbelt så mycket ute i butikerna jämfört med handeln via nätet. Detta gäller speciellt om webshopen har REA eller utförsäljning på utgående köksmodeller. Online kan du göra ett riktigt kap om du letar rätt och länge.

INREDNINGSVIS KÖPTIPS

2. Blanda billigt och dyrt

Du kan till exempel köpa köksstommarna på IKEA och sedan lägga lite mer pengar på köksbänkar, belysning och trägolv. Det är alltid detaljerna som gör hela skillnaden i slutändan.

LÄS MER: 6 billiga sänggavlar för ett lyxigt sexigt sovrum

KÖPTIPS: Ursnygga mattor att förnya köket med hittar ni att köpa HÄR

3. Gör en ’makeover’ på ditt gamla kök

En makeover är nog det allra billigaste sättet att fräscha upp ditt kök snabbt. Lämna i dina gamla skåpsluckor till en lackeringsfirma. Du väljer en ny läcker färg och vips har dina fula gamla luckor fått helt nytt liv!

Byt sedan ut alla skåpsknoppar till nya och mer uppdaterade. Detta är nog den detaljen som gör allra störst skillnad i ett kök. Gå sedan och fynda nytt bord och stolar på loppis och ägna en trist helg åt att måla om gamla möbler till ditt nya kök. Vips så har det gamla köket fått ett nytt ansikte och de gamla möblerna ger den där eftertraktade retro-stilen.

4. Fynda ny köksutrustning på outlet

Liksom när man handlar kläder på Ullared så finns outlets även för kök. Stora lagerutförsäljningar gör att priserna rasar och du kan fynda rejält om du har tur: koksoutlet.se och vitvarubolaget.se är bra sidor med många billiga köksprylar.

inredning för köket

Flytta in den äkta mattan i köket – SÅ snygg till vit köksinredning :)

5. Förnya omgivningen i köket

Vad du har för inredning på golv och väggar i ditt kök spelar stor roll. Köp nya gardiner (till exempel en hissgardin) och stolsdynor. Detta kan ge hela rummet ett lyft. Flytta in möbler från andra rum (t.ex. en bokhylla) och se hur det gör sig i köket. Lägg in en äkta matta. Kort sagt: våga ändra om!

LÄS MER: 10 snygga sammetsgardiner för lyxigare fönster

Gör en tavelvägg ovanför köksbordet som går ända upp till taket. Detta kommer gör en garanterad skillnad.

Ett sista tips: Måla om väggar och fönster. Inget ger mer fräschör i ett gammalt slitet kök :)

Köksinredning tips

LÄS MER: 6 lyxiga dagbäddar under 4000 kr – veckans budgetlyx

Jag hoppas ni nu fått tillräckligt med inspiration för att möta våren med en helt ny het köksinredning som dessutom inte lämnar er panka på köksköpet.

Ha en skön vecka, sötnosar!

LOVE M

INREDNINGSVIS SHOP

Få de senaste trenderna och nyheterna först! Prenumerera på vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Följ inredningsvis

Om Inredningsvis

Inredningsvis är Sveriges populäraste sajt om inredning och lifestyle, med tusentals läsare varje månad. Maria Ljungström har grundat Inredningsvis och hon har ett sant öga för hur man kan få ett hem att se lyxigt och personligt ut.

Kontakt

Dekor & Design

Senaste inläggen

COSORI AIRFRYER

@2022 – All Right Reserved. Inredningsvis