fbpx

Köksförvaring: Smarta lösningar från Barahandtag

Har ni tänkt på hur mycket förvaring spelar roll i köket, både dold och synlig? Vem har inte desperat och irriterat letat i en kökslåda med ett hav av köksredskap huller om buller. Eller kommit hem trött ska laga mat och försöker hitta just DEN kastrullen bland hundra andra i ett rörigt kastrullskåp? Gamla sopskåp utan förvaring behöver vi inte ens gå in på :)

Köksförvaring

koksforvaring

handtag

Supersmarta och snygga förvaringar till köket från Kesseböhmer finns hos Barahandtag.se

koksinredningar

Även om butiken heter Barahandtag är det verkligen inte bara det utan massor av andra smarta köks- och badrumslösningar de bjuder på :)

koksinredning

beslag

Smart köksförvaring från Barahandtag

Jag har denna veckan därför letat fram Barahandtag.se – en riktig kanonbutik när det kommer till smart köksförvaring. På bilderna ovan ser ni köksserien Linero Mosaiq från märket Kesseböhmer. Just denna serie har otroligt smarta lösningar till köket när det kommer till köksförvaring.

Linero Mosaiq har en smart list som grund och på den kan du sedan lägga till olika tillbehör och anpassa dom efter den ordning du vill ha i köket. Knivblock, papperhållare, hyllor, hållare för folie och mycket annat finns tillsammans med en LED-belysning du kan fästa i listen för att få en mjuk och stämningsfull belysning över din köksbänk. Att Linero serien sedan är snygg och stilren gör att förvara inte blir trist utan även en fröjd för ögat :)

Butiken Barahandtag bjuder även på köksknoppar och handtag i olika form, dörrhandtag, LED-lampor och badrumstillbehör. Barahandtag jobbar för att varje kund ska få den bästa servicen online och att det ska vara smidigt att beställa. De har många nöjda kunder som skrivit på Trustpilot och är alltid lyhörda för varje ny kunds åsikter.

Så vill ni slippa huvudvärk av osmart förlegad köksförvaring ska ni göra ett besök HIT!

Ha en härlig dag sötnosar :)

LOVE M

 

Få de senaste trenderna och nyheterna först! Prenumerera på vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Följ inredningsvis

Om Inredningsvis

Inredningsvis är Sveriges populäraste sajt om inredning och lifestyle, med tusentals läsare varje månad. Maria Ljungström har grundat Inredningsvis och hon har ett sant öga för hur man kan få ett hem att se lyxigt och personligt ut.

Kontakt

Dekor & Design

Senaste inläggen

casino utan svensk licens med snabba uttag

@2022 – All Right Reserved. Inredningsvis